Problem ze zbiorami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wawerek70, 4 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tak napisz do pomocy technicznej ale zanim to zrobisz sprawdź dokładnie w inwentarzu pod ikonką drzewek :)

2. abawe

abawe Młodszy ekspert

Gra nie chce odpalić. ciasteczka wyczyszczone. Próbuje od ok. 1 godziny wejść do gry i nic, nie wiem więc jak wygłąda możliwość zbierania mrocznych roślin. Czy tylko ja mam problem z wejściem?

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Opisz proszę dokładnie problem, coś się pojawia podczas logowania czy nie pojawia w ogóle? :)

4. andy318

andy318 Czeladnik forum

mam dokladnie to samo ,ciasteczka wyczyszczone ale do gry nie moge sie zalogowac tylko owieczki na taczce jada i jada...

odswiezanie daje tyle ze wracam do strony logowania wpisuje haslo i login i miele,miele i gra sie nie laduje

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Przypominam, że na forum nie piszemy post pod postem, używamy opcji edytuj według podanych powyżej przeze mnie wskazówek. :)A pasek logowania się pokazuje, dane się wczytują czy w ogóle nic? :)

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dalszych problemów nie widać, zamykam wątek :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.