problem ze zbieraniem pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika satineas, 28 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. satineas

satineas Aktywny autor

Mimo kilkukrotnych prób nie mogę zebrać dwóch rzędów chmur: Prezent świąteczny i Tajemnica Mikołaja. Inne rzędy udało mi się zebrać bez przeszkód. Czy to też jest związane ze spowolnieniem gry?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problemy ze spowolnieniem gry zostały już usunięte, jest na ten temat OO: >>klik<<.

Co się dzieje kiedy chcesz zebrać bonusy z tych rzędów?

3. satineas

satineas Aktywny autor

zatrzymują się tylko pojawiające się listki wokół tych rzędów w momencie jak na nie kliknę i to wszystko. Mimo przelogowania, przechodzenie na inne pola czy kolejne rzędy i zbieraniu kolejnych rzędów, na te dwa rzędy mogę tylko kliknąć i potwierdzić, że chcę zebrać bonus. I ni więcej nie dzieje się.

4. SMOD_Atena

Sprawdź proszę na różnych przeglądarkach, ewentualnie zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >Poradnik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. satineas

satineas Aktywny autor

Nie, dziękuję. Myślałam tylko, że to nie tylko mój problem.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, nikt takich problemów nie zgłaszał. A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.