Problem ze wprowadzeniem adresów na biała liste

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kinia1234555, 16 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kinia1234555

kinia1234555 Forumowy żółtodziób

chciałam wprowadzić adresy farmerama na biała liste:
    news.bigpoint.com
    • email.bigpoint.com
    • news.farmerama.com
    • email.farmerama.com
    i cały czas wychodzi mi komunikat że błędny adres email

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@kinia1234555

Witaj,

Niestety dodawanie adresów do "białej listy" jest różne dla każdego operatora skrzynki pocztowej. Dla tego w przypadku wystąpienia problemów podczas dodawania warto skontaktować się z operatorem.

Ze swojej strony sprawdź proszę czy adres jest poprawnie wpisywany, czy nie ma na przykład tak zwanych "pustych spacji" jeżeli kopiujesz treść.

3. kinia1234555

kinia1234555 Forumowy żółtodziób

Ja wiem gdzie dodać tylko wyskakuje mi komunikat ze te adresy są nie prawidłowe bo nie miała w sobie znaku @

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Rozumiem że pozostałe adresy podane w temacie: INFO: Wpisanie adresów e-mail na białą listę
    Zostały dodane bez problemu ?

Adres z jakiego otrzymujesz oficjalne wiadomości to np. przykład@ email.bigpoint.com. W sytuacji dodania maila na białą listę chodzi o to aby skrzynka nie blokowała maili z adresu email.bigpoint.com. Tak więc w ogłoszeniu są podane odpowiednie adresy.
    W przypadku problemów z dodaniem tych domen należy się zgłosić do pomocy technicznej operatora skrzynki. Oni powinni Cię pokierować co jest nie tak.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.