problem ze stajennym

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 53klasa, 1 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 53klasa

53klasa Komisarz forum

Wygrałam w spółdzielni 12 godzin stajennego ale niestety czas biegnie a stajenny nie działa

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Stajenny obrabia ci tylko zwierzątka :). Może spróbuj się przelogować i sprawdź czy będzie działać :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyloguj się proszę na początek i zaloguj ponownie do gry.

Czy ponowne zalogowanie pomogło i stajenny już działa poprawnie ?

Antenka18, dziękuję za pomoc.

4. 53klasa

53klasa Komisarz forum

Wiem, ze stajenny zajmuje sie tylko zwierzętami,próbowałam się już wylogowywać, ale niestety nie działa nadal.Co może być przyczyną, straciłam już połowę danego mi czasu?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Konkretnie które zadanie i w jakiej misji zostało wykonane ?
    Sprawdź proszę jak to wygląda na innej przeglądarce czy stajenny nadal nie działa ?
    Zapoznaj się proszę z tym poradnikiem : >>> Gdy gra nie działa - poradnik <<<, wyczyść proszę ciasteczka cookies oraz flashowe ewentualnie przeprowadź reinstalację wtyczki AFP : >>> Reinstalacja Adobe Flash Playera <<< .

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2015
  6. 53klasa

53klasa Komisarz forum

Misja Bar Bahama, pierwsza pozycja, 6 zadanie. Inne działania nie pomogły,a czas juz sie kończy.Dziękuję za próbę pomocy .

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

53klasa, z pozycji forum nie mam możliwości sprawdzenia co się u Ciebie stało. Jeżeli zastosowałaś się do wszystkich porad podanych przez SMOD Atenę i nic nie pomogło to pozostaje tylko zgłoszenie się do Pomocy Technicznej. Poradnik jak to zrobić: ..::klik::.. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a czy najpierw recznie zebrałaś zagrody? dopiero później mozesz za pomocą stajennego wywieźć nawóz, nakarmić je i napoić ;) (ja czasem wlasnie jak mialam tylko stajennego to tez klikalam na wywoz nawozu i sie denerwowalam a sie okazalo ze najpierw je musze zebrac ;P)

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

chrumcia91 lubi to.
  10. 53klasa

53klasa Komisarz forum

No cóż, czasem najprostsze rozwiązania najtrudniej dostrzec :) Odnoszę wrażenie, że właśnie tego nie zrobiłam. Chrumcia91 - dziękuję serdecznie, tylko czemu nie zajrzałaś tutaj wcześniej :) Nie mam już pytań. Dziękuję za pomoc.

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

53klasa, cieszę się że udało się problem rozwiązać, w związku z brakiem dalszych pytań temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    No tak, czasem tak jest że najprostsze rozwiązania umykają, na szczęście mamy wspaniałych Graczy którzy czuwają i pomagają. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.