Problem ze spółdzielnią.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania-miyu, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania-miyu

ania-miyu Mieszkaniec forum

Witam.
    Spróbuję mój problem opisać najbardziej "łopatologicznie" jak się da. Mianowicie od kilku dni mam problem z misjami w spółdzielni. Rozpoczynam misję na poziomie srebrnym. Dodaję wszystkie wymagane przedmioty, dostaję nagrodę plus 1 gwiazdkę. I w tym miejscu rozpoczyna się problem - misja nie przechodzi na poziom złoty nagradzany dwiema gwiazdkami, a wciąż pozostaje na poziomie 1 gwaizdki (srebrnym). Ilośc wymaganych przedmiotów się zwiększa, nagrody się zmieniają, jednak zamiast 2 gwaizdek (czy nawet 3 po dwukrotnym zaliczeniu misji) wciąż jest tylko jedna gwiazdka.
    Zawsze misja sama przeskakiwała ze srebrnej za złotą i ze złotej na srebrną. Próbowałam klikać na następny poziom, jednak wyświetla się tam kolejna misja, czyli np. w złotej jest to, co powinno być w diamentowej. Przelogowanie nic nie daje. Problem zauważyłam dopiero 2 dni temu, możliwe, że wcześniej był również, jednak nie zwróciłam na to uwagi.
    Nie wiem co mam robić, chciałam zdobyć trochę gwiazdek, jednak teraz za każdą misję dostaję tylko po 1. Żałuję, że nie zgłosiłam się z tym wcześniej, z własnej głupoty koło nosa przeszło mi sporo gwiazdek:(

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :)
    Po pierwsze sprawdź proszę nagrody w poradniku z misjami w Spółdzielni: KLIK.
    Proszę również, abyś zastosowała się do tego: Gdy gra nie działa - poradnik
    Jeśli nadal ilość gwiazdek nie będzie zgodna z danymi z poradnika i nie będą naliczane prawidłowo, napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej.
    Tam zostanie Twoje konto sprawdzone pod tym kątem. Na forum nie mamy takiej możliwości.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka skierowana do Pomocy Technicznej, kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Dodam tylko, że np.. po oddaniu wymaganych towarów do kampanii srebrnej w wybranej misji należy kliknąć w kampanię złotą i powinna otworzyć się możliwość oddawania towarów do kampanii złotej, itd...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.