problem ze spółdzielnią

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Merrick, 23 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Merrick

Merrick Moguł forum

Witam mam problem w spółdzielni u góry wyświetla mi się napis otwoż w zakładce z rodzajem misji czy to jest błąd czy u kogoś też tak jest bo nie wiem czy tak ma być?

2. Hmm sprawdziłam u siebie i nic takiego mi się nie wyświetla, może to jakiś chwilowy błąd wyświetlenia jest. :)
    Może informatycy coś majstrują :)

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zgłaszam podobny problem, też od wczoraj na pierwszej zakładce jest Otwórz

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. ars4265

ars4265 Czeladnik forum

ciekawa rzecz u MODOW zawsze wszystko jest ok, chyba graja na innych zasadach, u mnie to samo , tylko nie mowcie znowu o ciasteczkach i innych pierdolach bo to juz nie dziala, dajcie do sprawdzenia komu trzeba i wydajcie odpowiedni komunikat, ostatnio gra wariuje, a zwalacie ze to wina graczy

6. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja od mniej więcej tygodnia mam zakładkę Otwórz

7. Merrick chyba źle zrozumiałam Twoje pytanie, myślałam że wyświetla Ci się oddzielne okienko z tą informacją . U mnie też w zakładkach jest "Otwórz" dopytujemy o to, ale na razie żadnych informacji na ten temat nie otrzymaliśmy :)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Merrick, Twój post usuwam gdyż nic nie wnosi do tematu, jak napisała MOD_Kleopatra, problem ten jest znany, zgłoszony, kiedy będziemy mieć jakieś informacje w temacie zostaną one zamieszczone w tym wątku. :)

Przypominam że dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

abg474, Twój post usuwam jako off-top. Jeśli masz inne pytanie/problem od omawianego w temacie, otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.

10. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Właśnie sprawdziłam to i wychodzi na to, że zakładka Otwórz pokazuje wszystkie dostępne misje bez filtrów.

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witajcie. :)
    Chciałam Was poinformować że zagadkowe "Otwórz" pojawiło się gdy została dokonana zmiana w związku ze zbyt długą nazwą zakładki "Misje do wykonania". Niewłaściwe tłumaczenie zostało już zgłoszone. Czekamy na zmianę. :)

Merrick, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autor kolejnych pytań nie zgłaszał, więc w oczekiwaniu na zmianę nazwy w/w zakładki temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.