Problem ze spółdzielnią II

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Arash1.1., 7 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Arash1.1.

Arash1.1. Forumowy żółtodziób

Witam. Mam założone 2 profile ( czyli Arash 1.1 i Arash 1.2 ) na których gram codziennie . Problem na każdym jest taki sam czyli problem ze spółdzielnią o różnych nr. tj. 240 pokazuje się na Arash 1.2 , zaś 238 na Arash 1.1. Nie jest to dublowanie się ponieważ są to inne konta gry. Zamknięto temat i na jednym i na drugim koncie bo to dubel bez napisu co się stało lub czy pozostanie naprawione. Pozdrawiam.

Napisałam na każdym z tych kont ponieważ na każdym z nich występuje błąd w postaci jakiś liczb mi nie znanych i nie mogłam wejść aby zobaczyć nowe misje, które wprowadziliście . Pozdrawiam.

Twoje posty połączyłam. Nie pisz proszę postu pod postem, używaj opcji Edytuj.
    Warto zapoznać się z >>tym poradnikiem<<, a >>TU<< można poćwiczyć
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 grudnia 2018
  2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Byłaś już proszona o nie otwieranie kolejnych tematów w tej samej sprawie. Kontynuuj proszę w tym wątku >>KLIK<<, który wciąż jest otwarty. Opisz tam proszę w którym dokładnie miejscu spółdzielni widzisz to 240 czy 238.
    Ten temat zamykam jako zdublowany.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.