problem z zawieszaniem się gry

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by czubiel, Oct 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kheme

kheme Analityk forum

No to dziwne, bo na starym laptopie wieszał mi się FF, na nowym też się gra na FF wiesza, i mojemu chłopakowi na FF też się wiesza. :)

chrumcia91 likes this.
  2. markas2504

markas2504 Czeladnik forum

Może w zamian problemów z płatnościami sms przedłużyć czas trwania ewentu "Przygoda w górach"

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mnie też trudno się zbiera,gra wiesza się,czekam,czekam,ruszy,,chwilę.. znowu czekam,,zwłaszcza przy zbiorach rannych,czyli długorosnących roślin,,a sowy działają,,a czas też sobie leci..

hlnrys likes this.
  4. kar5373

kar5373 Młodszy ekspert

u mnie na Bahama dochodzi do 99 % i muszę resetować bo nie przejdę do innej planszy.

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dokładnie o tym samym pisałem tutaj:

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/gra-znowu-laguje.25516/

Problemy powracają jak bumerang. Nie zdążyłem tam dodać, że problemy wystąpiły jeszcze przed aktualizacją AFP.

6. Kiler69

Kiler69 Forumowy żółtodziób

Gra się wiesza na pierwszej stronie, gdy wciskamy "x" na okienku - jest to irytujące!
    Firefox i Adobe Flash Player aktualne. Gram 5 lat i ten problem jest wyjątkowo frustrujący.
    Proszę o szybką interwencję.

kheme likes this.
  7. kheme

kheme Analityk forum

Miałam tak samo. Jak pisałam wyżej - zmiana ff na chrome pomogła.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, przy podobnych problemach bardzo pomocny jest : Gdy gra nie działa - poradnik i ewentualnie zmiana przeglądarki, tak jak pisali wcześniej Użytkownicy. Pamiętajcie, by wyczyścić ciasteczka flashowe, można również spróbować przeinstalować Adobe Flash Playera: KLIK

9. Kiler69

Kiler69 Forumowy żółtodziób

Pomogło przeinstalowanie Firefoxa, Adobe Flash Playera i odznaczenie (wyłączenie) w nim trybu chronionego.

kheme likes this.
  10. markas2504

markas2504 Czeladnik forum

Dlaczego nie mogę postawić Rzędu Chmur? "Przygoda w Górach" jeżeli zdobyłem wszystkie nagrody

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

troche nie ten wątek, ale ci pomoge-a sam rząd zdobyłeś? wiem ze byl widoczny od poczatku eventu ale zadanie w ktorym był do wygrania tez trzeba zrobic. jak sie nie myle to zad 6 złote

12. yasminka1967

yasminka1967 Moguł forum

u mnie jest ten sam problem okno newsow blokuje gre lub kino ....zamykam przy pomocy menadzera zadan i trwa to juz pare dni

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie pomaga zastosowanie standardowych czynności z poradnika, który podała MOD_Salsa, reinstalacja AFP też nie przynosi pozytywnych rezultatów i na różnych przeglądarkach jest to samo to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<.

14. wira

wira Forumowy żółtodziób

Do pomocy technicznej pisałam ponad tydzień temu (ubiegły piątek), ogólnie rzecz biorąc kazali mi się skontaktować z administratorem systemu :). Farma ładowała się do 99% i stała (na 2 przeglądarkach IE, Chrome). Następnego dnia zaistalowałam sobie FF i zaczęło działać, przy okazji ruszyła też na IE :). Po kilku dniach zaczęła działać też na Chromie (nic nie przeinstalowywałam nie czyściłam nawet ciasteczek :).
    Niestety od soboty znów mam to samo (prawie) tym razem na 3 przeglądarkach. Na kilka prób udaje mi się wejść czasami, przejść 2 plansze i koniec, ładuje się na kolejnej planszy do 90 i kilku % i stoi, dodatkowo na IE po kilku minutach wylogowuje się samo do onetu. Wczoraj udało mi się 1 raz wejść na Chromie, dziś 1 raz na IE, wczoraj nie mogłąm wejść do ogrodu ozdobnego dziś do leśnej polany. Ogólnie można by napisać wypracowanie na ten temat.
    Na podstawie swoich obserwacji wnioskuję że farma ma humory (albo programiści :), najlepiej chyba znów poczekać kilka dni i dopiero zacząć ponownie grać:)

15. kheme

kheme Analityk forum

Kto używa IE xDxDxDxDxD:cry::cry::cry::cry::cry:

chrumcia91 likes this.
  16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Korzystając z okazji dorzucę pytanie.

Na jakie przeglądarki jest przeznaczona Farmerama ?

17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

moj tata....i uwaza ze jest to najlepsza przegladarka na swiecie :cry::cry:xD:cry:xD no ale dobra, niech mu służy.... :p

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzisiaj po raz pierwszy miałam i ciągle mam problemy zarówno z wejściem do gry (zgłasza mi błąd strony), a jak już wejdzie to dochodzi do 99 % ładowania, a jak i przez to przebrnie za którymś razem, to każda czynność trwa wieki. Z poradnika korzystam regularnie, czyszczę, uaktualniam i takie tam. Myślę, że problem jest gdzieś wyżej, bo zbyt dużo osób się skarży. Dzisiaj nie mogłam skończyć eventu, po raz pierwszy ze względów technicznych.:cry:

19. ramona45

ramona45 Książę forum

Podczas minionego eventu ,miałam problemy takie same jak Ty:( Zmieniłam ,mozillę na chrome,chrome na operę i dopiero na operze jakoś było:( To nie jest wina ciasteczek,przeglądarek i takich tam o których piszą nasi modzi i PT .To jest wina informatyków z BP !!! 5 lat gry i problemy jak były tak są !

GoskaK likes this.
  20. glubaba

glubaba Młodszy ekspert

Jak widzę problem ciągle istnieje może więc ekipa techniczna spróbuje coś z tym zrobić ?

Thread Status:
Not open for further replies.