problem z zawieszaniem się gry

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by czubiel, Oct 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Gra faktycznie się wiesza.Trwa to od wprowadzenia nowego systemu newsów. Nie pomogło odinstalowanie i ponowne zainstalowanie flasha.Czyszczenie wszelkiego rodzaju tez nie pomaga. Nie występuje to zawsze,ale dosyć często.Do tego gra po wprowadzeniu jakiegoś nowego ewentu lub przeciążenia(jak to było podczas G&T) robi się "nerwowa", tzn trzeba strasznie uważać przy klikaniu gdy chce się coś zrobić.Występuje to głównie na Firefoxie. Na Chromie jest lepiej, ale również "tnie". Robi się to uciążliwe i tak prawdę powiedziawszy odechciewa się grać.

Mam pytanie czy gra przestała sie wieszać na Firefoxie?
    U mnie po wczorajszej aktualizacji Firefoxa jest w porządku.

Last edited: Nov 7, 2015
  2. adamssen1

adamssen1 Forumowy żółtodziób

Dzisiaj znowu strasznie muli gra. Ciasteczka i reszta wyczyszczone i to nic nie dało.

Anetta41 and Megan like this.
  3. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

adamssen1 a wtyczka flash? No i jaka przeglądarka?

4. adamssen1

adamssen1 Forumowy żółtodziób

Adobe najnowsze,a przeglądarka Chrom.

Anetta41 likes this.
  5. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

6. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

mój mąż ma trzy gry korzystamy z tego samego komputera u niego wszystko jest dobrze nic nie tnie nie muli a u mnie gra tnie i muli więc nie wydaje mi się aby to była wina firefoxa

hlnrys, adamssen1 and Megan like this.
  7. Megan

Megan Komandor forum

Popieram, gra sie tnie, muli, sprawdzałam jak ręcznie zbiera się z pola i podczas zbierania gra zawiesiła się co najmniej z pięć razy.

Śmieszą mnie ciągle porady, wyczyść ciasteczka, wtyczka, winę zwala się na przeglądarkę tylko czy na pewno tak jest?

Gram w inną grę, nie z BP i tam wszystko działa bez zarzutu, gra śmiga aż miło a tu od dłuższego czasu ciągle są problemy, pełno błędów.
    Czy w końcu zostanie to jakoś rozwiązane?

Gracze zgłaszają problemy, lecz BP tym nie przejmuje się, bo i po co, gracze ponarzekają i w końcu przestaną aż do następnego poważniejszego błędu.

Korzystam z Chrome i tu też od czasu do czasu gra muli.

8. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Przypominam iż to nie jest dział dyskusyjny. Prosimy o wyczyszczenie przeglądarki, ponieważ dane tymczasowe na komputerze zapisywane są osobno dla każdego konta - dlatego jedno działa normalnie, a inne może "mulić".

Zapewniam Was także iż jeśli są głosy graczy iż coś działa nie tak, to jest to przekazywane do centrali i sprawdzane.

9. -futrzak-farmer-

-futrzak-farmer- Czeladnik forum

Witam, też chciałam zgłosić że gra tnie, przy przechodzeniu na kolejne pola mam biały ekran, długo się wczytuje, itp. Gram w dwie inne gry i nie ma żadnych problemów.

Anetta41 likes this.
  10. maslane04

maslane04 Książę forum

A można wiedzieć co Centrala na te zgłoszenia i jakie są efekty sprawdzeń. Korzystam z przeglądarki "Chrome" ciasteczka i inne zabiegi wykonywane systematycznie lecz gra muli okropnie. Nie zawsze udaje się zebrać ręcznie w czasie działania "bonusów".

Anetta41 and hlnrys like this.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

maslane04, dopytałam i nie mamy żadnych informacji, aby problem mulenia był masowy. Obecnie występuje jedynie mulenie gry po aktywacji jaj lub armatek. W związku z małą ilością tych zgłoszeń prosimy o dokładne sprawdzenie swojego sprzętu, oprogramowania i łącza internetowego.

Bardzo prosimy również o zastosowanie się do wszystkich wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<< z reinstalacją wtyczki Adobe Flash Player włącznie. Jeśli żadne zabiegi nie poprawią działania gry, zapraszamy ze zgłoszeniem do PT ( link do poradnika nad moją sygną).

A w związku z tym, że jak napisałam wyżej, problemy z zawieszaniem się/muleniem gry już nie występują masowo to ten temat zamykam.

Last edited: Nov 8, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.