problem z zawieszaniem się gry

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by czubiel, Oct 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. czubiel

czubiel Okazjonalny autor

Pomimo zamknięcia tego tematu chcę donieść że gra nadal wiesza się zaraz po zalogowaniu więc problem nie został rozwiązany, czy jest nadzieja na to że coś się zmieni ?

juraneczka and hlnrys like this.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Cóż, ja osobiście nie zauważyłam jakiegoś problemu w grze.
    A co dokładnie oznacza "wiesza", nie możesz się zalogować?
    i czy zastosowałeś się do wszystkich zaleceń z TEGO poradnika?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

może warto zmienić przeglądarkę lub ją zaktualizować

4. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

U mnie również się zawiesza gra, miałam tak kilka razy w momencie zamknięcia filmu w kinie.

5. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Zastosujcie się proszę do poradnika, który podała MOD_Salsa.

6. krysia1954

krysia1954 Forumowy żółtodziób

u mnie też się gra zawiesza .zbiorę trzy zagrody i gra staje

Magdam.1__ likes this.
  7. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam, przyłączam się do Graczy z problemami. Po zalogowaniu się na farmę bardzo często nie mogę zamknąć wyskakującego okna z propozycją zakupu lub inną informacją z newsów, brak możliwości odświeżenia strony ani jakiegokolwiek ruchu, muszę zamknąć przeglądarkę używając menedżera zadań. Poradnik znam i stosuję się do niego, używam Firefoxa, wszystkie inne strony śmigają bez problemu, więc nie sądzę, żeby było to winą mojego komputera.

8. hedonistka

hedonistka Okazjonalny autor

rzeczywiście coś jest nie tak, u mnie poza zawieszaniem występują jeszcze problemy z przechodzeniem na poszczególne łąki wskaźnik "mapa" po dwóch, trzech przejściach przestaje reagować na klikanie czasem pomaga F5 ale najczęściej dopiero odświeżanie ale po odświeżeniu sytuacja się powtarza.

Izabelkaa and Magdam.1__ like this.
  9. rysio

rysio Półbóstwo forum

A przed chwila na ok 25 min byla awaria i calkowita niemoznosc logowania!!!!

Last edited: Oct 4, 2015
    Magdam.1__ likes this.
  10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

czytalem na nieoficjalnej stronce fanowskiej(obcojezycznej),ze problem ten dotyczy osob korzystajacych z starszych wersji tej przegladarki zalecane jest uaktualnienie jej do wersji 41.0.1.

11. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Chyba jednak nie tylko ich, mam najnowszą wersję FF i też są problemy z grą. Jak pisałam wyżej, wszystkie inne strony śmigają, tylko na grze się zawiesza.

Izabelkaa and Magdam.1__ like this.
  12. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

co do poradnikow to sa one juz zdezaktualizowane na nowszych instalacjach przegladarek juz nie ma tak latwo dostepnych opcji
    co do wieszania, to na przykladnie najnowszej opery, wystarczy powchodzic na kazda z plansz, zeby tylko sie otwarla cala, zamknac i na nastepna, lacznie z pnaczem i potem zbierac zawieszki przy zbieraniu sa co chwile, flash najnowszy
    na firefoxie najnowszym owszem poprawili plugin-container, ale jeszcze nie do konca on dziala jak powinien, jest znacznie lepiej, wczeniej trzeba bylo zabijac jego proces jak sie powiesil
    z mojego rozeznania caly czas tu zawinia adobe flash i poki nie przejda na html5 to nie sa w stanie tego naprawic

19maka49 and hlnrys like this.
  13. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

u mnie występuje ten sam problem a wersje przeglądarki mam nową tj 41.0.1

Magdam.1__ likes this.
  14. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Ciekawe, że macie problemy w trakcie gry, jeśli już uda mi się wejść do gry, nic mi się nie zawiesza, jedynym problemem jest wejście na farmę, wygląda na to, że wyskakujące okno newsów powoduje zawieszenie nie tylko gry, nie mogę nawet zamknąć przeglądarki, muszę zamykać całość przy pomocy menedżera zadań...

kheme likes this.
  15. kheme

kheme Analityk forum

Miałam tak samo.
    Gra zawieszała mi się co chwile (używałam firefoxa), zmieniłam na google chrome - śmiga jak nigdy. :)

Magdam.1__ and 19maka49 like this.
  16. chrumcia91

to ja nie wiem ze u mnie na FF wszystko cudnie pięknie chodzi i nic sie nie wiesza...

19maka49 likes this.
  17. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Też mi się zawiesza.

Magdam.1__ likes this.
  18. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Ciesz się, widocznie Twój serwer jest "wydolniejszy"...;)

kheme likes this.
  19. kheme

kheme Analityk forum

Mówię wam, zmieńcie ff na google chrome - śmiga aż się chce grać

20. chrumcia91

na chromie to mi wlasnie nie działało nic :p tylko ciągłe wieszanie po tym jak przez 10 minut sie uruchamiał sam chrome

yasminka1967 and 19maka49 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.