problem z zasileniem siewnika

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Reni141070, 3 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Reni141070

Reni141070 Forumowy żółtodziób

temat poruszałam w pomocy technicznej , ale do tej pory nic się nie dzieje.Doładowałam konto przez SMS na 45 wcześniej miałam chyba 6 albo 8.Po doładowaniu kupiłam kombajn na 96 godz( była promocja i był po 7-czyli 2*7 ) i siewnik na 96 godz i po tej operacji mam stan gotówki 35 a siewnika mi nie doładowało( czyli 8+45=53-14 kombajn-14 siewnik=23 .Proszę o wyjaśnienie i zwrot 14 za siewnik na konto.Pozdrawiam.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Z poziomu forum nie jestem w stanie Ci pomóc. Musisz kontynuować korespondencję z Pomocą Techniczną. Poczekaj cierpliwie na odpowiedź, PT opracowuje każde zgłoszenie, więc na pewno otrzymasz informacje zwrotną. Możesz też sprawdzić folder spamu, gdyż czasem tam właśnie "lądują" wiadomości z PT.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. Reni141070

Reni141070 Forumowy żółtodziób

dzięki :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro zgłosiłaś już swój problem do PT,to tutaj temat pozwolę sobie zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.