problem z zapisaniem hasła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bozina123, 26 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bozina123

Bozina123 Czeladnik forum

Gram już w Farmeramę pawie trzy lata ale od jakiegoś czasu za każdym razem jak chcę rozpocząć ge to musze wpisywać hasło ,choć ono było zapisane ,jak mogę zrobić aby za każdym razem nie pisywać ponownie hasła ? w ustawieniach firefox hasło jest zapisane bo sprawdziłam a mimo to muszę za każdym razem je wpisywać dlaczego ? ,proszę o porade

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

A nie masz włączonego w przeglądarce automatycznego czyszczenia ciasteczek?

3. Bozina123

nie ,nie mam

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

W ustawieniach przeglądarki sprawdź sobie proszę do jakich witryn masz ustawione zapamiętywanie haseł. Jeśli wcześniej miałeś, a teraz nie ma, to mogłeś w jakiś sposób je sobie usunąć. :)

5. Bozina123

do witryny farmerama jest zapisane hasło ale mimo to za każdym razem muszę je wpisywać ,ten problem mam już od kilku dni :cry:

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Musi to być niestety problem na Twojej przeglądarce, nie w grze. Niestety nikt nie ma dostępu do Twojego sprzętu. Proszę na spokojnie przejrzyj swoje ustawienia w przeglądarce. :)

7. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Jeśli w ustawieniach przeglądarki nic nie da się zrobić,ja na Twoim miejscu odinstalowałabym i zainstalowałabym przeglądarkę na nowo,to powinno pomóc,bo wtedy na nowo trzeba wpisać login i hasło,jednocześnie przeglądarka pyta czy zapisać hasło,po potwierdzeniu musi zostac zapamiętane:)

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Autorko masz jeszcze jakieś pytanka?

Więcej pytań nie widzę-zamykam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 września 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.