Problem z zalogowaniem się na konto

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wiocha5, Oct 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

właśnie skończyłam rozmowę tel z konsultantem WP............
    BP jest mi winne całe 3 zł.
    co ciekawe ja dowiedziałam się czegoś innego:WP umywa ręce,bo to nie ich gra i odsyła mnie do BP.

2. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

moja siostra też nie może się zalogować z powodów - jak wyżej! :mad:problem - widać jest masowy!!!!!

3. cypek235

cypek235 Forumowy żółtodziób

Skoro jest to partner BP, to chyba nie wina graczy, którzy założyli konto właśnie przez ten portal.
    A pisanie, że to nie problem pomocy technicznej to totalna olewka graczy.
    Czyli teraz będą odsyłać jedni do drugich, a winnego nie ma.

4. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Podczytuję wątek i postanowiłam sprawdzić. Bez problemu zalogowałam sie na konto korzystając z http://lp.farmerama.com/lp/partner?aid=473;

5. zielonek*

zielonek* Forumowy żółtodziób

Nie rozumiem polityki pomocy technicznej farmeramy, mamy nie zgłaszać problemu bo i tak go nie rozwiążą. To tak jakby olali wszystkich graczy, którzy zarejestrowali sie przez strone partnerską. Ale jak płacą za różne udogodnienia w grze, to są fajni i nie ma znaczenia przez jaka stronę się rejestrowali. Gram ponad 5 lat, ale jak się ten problem nie rozwiąże szybko, to niestety z żalem zrezygnuję z tej gry. Może to i dobry pomysł przed świętami, wreszcie będę wolna od farmeramy :(

6. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

jak się nie wyświetla...dziś ja widziałam w grach MMO na ich portalu... nawet próbowałam się stamtąd zalogować ... nic zostaje nam tylko czekać a event się robi bez nas... rzemiosło ucieka... kombajn też ... ehhh

7. *ewa*

czyli wiemy,że nic nie wiemy......................
    a realną kasę BP ciągnie.....................
    kombajn,potem będzie kupowanie koszyków żeby skończyć event.............
    po moim trupie:mad:

8. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

pewnie nie masz założonego konta przez WP i od razu przekierowuje na inny adres.

9. ewa201264

ewa201264 Forumowy żółtodziób

ciekawa jestem kto odda pieniądze za wykupiony kombajn ????????????????????

10. Irmina101

Irmina101 Okazjonalny autor

Tego się właśnie obawiałam, że będą nas odsyłać z kwitkiem. PT do WP i na odwrót
    a my maluczcy nie możemy nic.
    Zanim BP i WP się dogadają, minie sporo czasu.
    Nie mamy szans na ten event - też jestem po rozmowie tel z WP
    I czuję się bezsilna:cry:

11. mosla

mosla Czeladnik forum

Jak wycenić grę i 4-5 lat poświeconego dla niej czasu i realnej gotówki ? Może szanowne BP to wyjaśni ?

12. farmer15001009000

farmer15001009000 Czeladnik forum

Uwaga
    Wykonałem jeszcze jeden telefon do supportu i paniusia kazała się kontaktować z ganymede bo to niby oni tym się powinni zająć.

13. Irmina101

Irmina101 Okazjonalny autor

W ten sposób nie damy rady, jeżeli BP nie zainterweniuje do "byłego" chyba już partnera

14. *ewa*

a co to takiego?????????????????
    i jak się z tym czymś skontaktować???????????

15. cypek235

cypek235 Forumowy żółtodziób

Taktyka BP : to nie nasza wina, zmień przeglądarkę, kup nowy sprzęt, to wina strony partnerskiej przez którą jesteśmy zalogowani do gry.

16. farmer15001009000

Niestety nie odbierają...ponoć to jakiś partner...wpisz w google i wyskoczy...w Polsce mają siedzibę w Krakowie.

17. *ewa*

wpisałam,ale wyskoczyło mi wszystko w obcych językach.................
    daj numer tel. do Krakowa.........
    ale ciekawe jest,że jedni mają problem z zalogowaniem,a inni nie...........
    nie mam pretensji do tych bezproblemowych,tylko interesuje mnie od czego to zależy................

18. farmer15001009000

12 293 98 40

19. XandeR4

XandeR4 Forumowy żółtodziób

To jak można się zalogować na swoja farmę, od 14:30 nie mogę się do siebie zalogować.
    Przecież to jakaś kpina. jak to jest że na inne konto mogę wejść o do siebie nie z tej samej przeglądarki.

20. pilotmig21

pilotmig21 Forumowy żółtodziób

Coś może wreszcie ruszy bo jest Oficjalne Ogłoszenie więc miejmy nadzieję ,że BP pomoże.

Thread Status:
Not open for further replies.