Problem z zalogowaniem się na konto

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wiocha5, Oct 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

pilotmig21, w obecnej chwili poza prośbą do Was o napisanie zgłoszenia pod adres Supportu WP: http://pomoc.wp.pl/formularz.html, nie mamy innych wskazówek, czy rad. Gdy czegoś się dowiemy na pewno przekażemy takie informacje. :)

Irmina101, być może na początku założyłaś konto poprzez stronę partnerską w tym wypadku wp.pl.

Alan1907, myślę że wystarczy napisać że jest problem z logowaniem się, opisać od kiedy występuje i jak wygląda - no takie zgłoszenie jak byście pisali do Pomocy Technicznej.

Też chciałabym móc zalogować się na swoje konto, robić event, cieszyć się grą, ale niestety nie mogę i w tym wypadku wygląda że jest to wina właśnie WP a nie BP.

Przypominam Wszystkim że jesteśmy w dziel pomocy, wiem że problem dotyczy wielu Graczy, jednak proszę o niezaśmiecanie wątku wypowiedziami nic nie wnoszącymi do tematu.

2. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja też czekam ale nie wiem czy dobrze napisałam. Bo dalej nie jestem pewna czy dobry dałam login bo dałam taki jak mam na pocztę potem znalazłam jakiś jaki miałam do gier na WP a nawet dwa. chciałam sprawdzić czy działa ale nie mogę znaleźć tych gier... paranoja.

3. farmer15001009000

farmer15001009000 Czeladnik forum

Napiszę tylko, że napisałem wiadomość do supportu wp.
    Wykonałem też telefon do tamtejszej pomocy technicznej. Pani nic nie wiedziała o żadnej awarii i ew przejrzą zgłoszenia ale najwcześniej...jutro...

Może też niech ktoś zadzwoni jeszcze. Czynne jest do 18. Jak larum większe podniesiemy to może szybciej coś zdziałają.
    Numeru nie podam bo pewnie nie można...

Droga Ekipo - nie zaśmiecamy wątku ale gdzieś musimy tu pisać...jest event, pełnia, mamy poodpalane kombajny, rzemiosło więc proszę nie dziwić się, że jesteśmy troszkę sfrustrowani...wkrótce jak zostaniemy wylogowani z forum nie będziemy mieli w ogóle możliwości napisania tu czegokolwiek...

renia111979 and .Robaczek. like this.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

farmer15001009000, rozumiem, mam dokładnie ten sam problem z logowaniem, jednak jako moderator muszę dbać o porządek. :)
    Dziękuję za przekazanie informacji jaką uzyskałeś z centrali telefonicznej WP. W tym momencie jak widać nie pozostaje nam nic innego jak czekać aż naprawią to co się zepsuło.

5. halinkaa123

halinkaa123 Czeladnik forum

jaa loguję się poprzez WP i na razie jest ok

6. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Droga moderatorko - moja zona ma konto malenka1986 - i ona pisała do WAS z mojego konta , bo miała problem z zalogowaniem sie do siebie :)

7. farmer15001009000

Po prostu obawiam się, że jutro nic nie zrobią i weekend mamy z głowy...niby do 18 pracują w dni powszednie a nikt nie raczył odebrać meili...a czy Wy jako Ekipia możecie coś do Centrali w tej sprawie przekazać? Ja rozumiem, że to nie jest wina firmy ale chyba dla nich też jest ważne że spora część graczy będzie jednak stratna...
    I czy jest możliwość "rozwodu" np z wp? Chodzi mi o to, że kiedyś rejestrować można się było przez nk a potem BP "przerzuciło" tam utworzone konta na swój serwer. Czy można coś by było podobnego zrobić z wp?

A zakładałaś przez wp konto? Bo to w tym jest obecny problem...

8. mosla

mosla Czeladnik forum

Również dzwoniłam do Supportu WP i pan mi powiedział, że o żadnej awarii nic nie wiedzą :( :mad: wiec co tu jest grane, że jestesmy odsyłani od Kajfasza do Annasza i nikt nie jest w stanie pomóc ? Trochę to nie w porządku w stosunku do nas. Jak oferty z zakupami koszyczków czy pakiecików florenów są idealnie wpasowywane, bez błędów, jeżeli trzeba pomóc, to wszyscy umywaja ręce8)-.-

9. pilotmig21

pilotmig21 Forumowy żółtodziób

napisałem do supportu WP i czekamy...nie było nigdy czegoś takiego oby udało nam się dostać konto:)

Post edytowałam, tak aby nie wyglądał jak sam cytat.
    SMOD Wadera*

Last edited by moderator: Oct 29, 2015
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

czy Bp nie czuje się cokolwiek odpowiedzialne??????????????
    w końcu WP jest partnerem BP.............
    jesli to potrwa conajmniej do jutra,to mamy marne szanse na skończenie eventu:(
    i co mamy zrobić???????????
    farmer15001009000 podaj ten numer tel.

zamiast kupić floreny wykonam tel.

11. farmer15001009000

http://pomoc.wp.pl/formularz.html - jest na dole "kontakt telefoniczny"

12. ewaumea

ewaumea Okazjonalny autor

konto kalolko nie istnieje taka dostalam informacje,co jest grane?tylko kto go zlikwidowal?probowalam kilkakrotnie i nie moge sie zalogowac,widze ,ze sporo ma ten sam problem,a co z gra ? czas goni

13. mosla

mosla Czeladnik forum

. 703 200 220 to numer pod który można dzwonić do WP Pracują do 18 -ej

Irmina101 likes this.
  14. Irmina101

Irmina101 Okazjonalny autor

popieram
    daj numer tel.
    Jak nie zatakujemy to będziemy nie wiadomo jak długo czekać
    PT mi już odpisała, żę to problem WP i tak będą nas odsyłać

15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

16. mdobra170

mdobra170 Forumowy żółtodziób

A ja nie zakładałam konta przez farmerama.wp.pl, tylko farmerama.pl i też nie mogę się zalogować. Przerzuca na stronę "partnerską" ponoć http://lp.farmerama.com/lp/partner?aid=473; Czy ktoś mógłby to zweryfikować? Czy logowanie przez tę stronę jest bezpieczne?
    I dlaczego zlikwidowano mozliwość logowania bezpośrednio na forum?

17. farmer15001009000

Nie da rady się również przez tę stronę zalogować.

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Zapraszam Was do zapoznania się z Oficjalnym Ogłoszeniem: ..::klik::..

19. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

szkoda kasy bo Wp tez umywa raczki odsyłajac do twórcy gry bo u nich juz ta gra sie nie wyswietla , paranoja :mad::mad::mad:

20. mdobra170

mdobra170 Forumowy żółtodziób

Czyli, jakże miło, wszyscy nas spławiają.
    :(

Thread Status:
Not open for further replies.