Problem z zalogowaniem się na konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 29 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. misiekk03

misiekk03 Forumowy żółtodziób

Skoro ludzie mają problem z zalogowaniem przez główną stronę BP to już wygląda na atak serwerów i co za tym idzie wyłudzenie kont lub ich neutralizacja. Taki problem mają również inne kraje (od wczoraj)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a sprobujcie wejsc na swoja poczte mailowa i zalogowac sie z linku ktory byl w mailu odnosnie eventu helloweeen

3. Irmina101

Irmina101 Okazjonalny autor

niestety, BP nie wysyła mi takich info:( - waderówek

4. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

nie dostałam takiego mailu ... ostatni jaki mam od farmy to z eventem o przyjaźni...

5. mosla

mosla Czeladnik forum

Tylko co mam zrobic, jeżeli "podobno" logowałam się 4 lata temu przez WP, i od tamtej pory nie korzystam z WP. Pewnie tamtego konta juz nie ma :(

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

to sprobuj z niego;)

7. chris975

chris975 Fanatyk forum

Nie dostałem na pocztę żadnego linku :(

edit: znalazłem mail powitalny jak zaczynałem grać ale jak klikam w link to też przenosi mnie do tej strony co wszystkich...

8. kasiab26

kasiab26 Forumowy żółtodziób

niestety nie używam już WP, a farmę mam prawie od początku jej istnienia.Czy nie da się inaczej rozwiązać problemu/
    Login halinab55

9. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

nic to nie daje wyskakuje niby okienko do logowania takie jak dawniej po wpisaniu niku i hasła i wyskakuje ta nowa strona.

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja jestem zdziwiona bo, zawsze jak zostawiłam farmeramą w zakładce, zamknęłam laptopa i pozniej zalogowalam sie z teelfonu to wtedy automatycznie mnie wylogowalo z laptopa. i teraz równiez korzystalam z telefonu bedac w miescie i wrocilam a na laptopie dalej jestem zalogowana, nie wylogowalo mnie..... skoro macie takie problemy to wole nie probowac sie wylogowywac jednak dzisiejsze zajecia z 16 pzesunięto mi na 17:30 a zbiory mamo 17:10-15 to bede musiala to zrobic na telefonie-i ciekawe czy sie uda zalogowac?

11. dorota444

dorota444 Moguł forum

: http://pomoc.wp.pl/formularz.html Napisałam tam, ale ile potrwa naprawa , nikt tego nie wie

12. krasnoludek1970

krasnoludek1970 Forumowy żółtodziób

co jest z gra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,event jest ,mam uruchomiony kombajn a potem nawet nie bedzie rekompensaty za stracone chutney i inne ...

13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

też napisałam ale nie wiem czy dobrze... w login trzeba było pisać login z farmy czy poczty?

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

jak Ci wyskoczy tamta plansza,to na dole masz m.inn. PT...............
    tam wymagają loginu jaki masz na WP..............
    przynajmniej na mój rozum.................

15. Irmina101

Tomek to Ty?

Normalnie spanikowałam - waderówek

16. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam!
    Również zakładałam konto kilka lat temu właśnie przez WP i również mam taki problem jak Wy. Jak na razie napisałam do Supportu WP. Obecnie oczekuję na odpowiedź.
    Polecam Wam również napisać: http://pomoc.wp.pl/formularz.html
    Może jak dostaną więcej emaili to szybciej rozwiążą problem?

krasnoludek1970, jeden z Twoich zdublowanych postów usunęłam.

17. Irmina101

Ale ja prze z WP nigdy nie logowałam się:(

18. pilotmig21

pilotmig21 Forumowy żółtodziób

Witam. Żona ma podobny problem. Nie może się zalogować. Okazuje się że wszyscy którzy mają grę przez farmerama.wp.pl nie mogą się zalogować. Proszę o pomoc:)

19. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

SMOD_Wadera a mozna by prosic jakis namiar na tresc takiego zgłoszenia czy tez reklamacji do WP :sleepy: jakis cytat moze ;)

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja już czekam na odpowiedź jakieś 30 min.
    Alan1907 ja napisałam po prostu,że mam problem z zalogowaniem na farmeramie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.