Problem z zalogowaniem się na konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 29 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azabkam

azabkam Forumowy żółtodziób

:D:D:D aż byśmy się zdziwili jak by była

onkapinka i [Zosia] lubią to.
  2. 2qwa

2qwa Czeladnik forum

Też się doczekałam [​IMG] Pędzę do roboty[​IMG]

3. dorota63

dorota63 Forumowy żółtodziób

Dzięki że działa ale czekamy na wyjaśnienia co z naszą stratą to nie nasza wina że nie mogliśmy się zalogować.

[Zosia] i dorota444 lubią to.
  4. Izka_belka

Izka_belka Forumowy żółtodziób

chcę odkryć swoją wczorajszą dynię bez florienów !

5. kazik102

kazik102 Czeladnik forum

Mam same chwasty na farmie i 68 nasion co z tym?

6. tikacz125

tikacz125 Okazjonalny autor

no i działa ,ale prawie cały dzień w plecy

7. .Magda60.

.Magda60. Okazjonalny autor

pal licho rekompensaty! no chyba że...pnącze za freexDważne że wróciłaxD

8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Wszystko działa ale co z tego? jak nie wszyscy mieli czas rano wczoraj wejsc na fermy a później juz nie mogli co ze stratami z chwastami które trzeba dzis usuwać? a co z tymi co pozbyli sie nadmiaru nasion ze stodoły dzis maja chwasty i 5 sztuk nasion w stodole? jak zrobic event jak trzeba na nowo rozsiewać nasiona? :(

9. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Wreszcie farma odblokowana :inlove:, lecę szyć ubranka dla zwierzaków :)xD

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

[Zosia], Twój post usunęłam ponieważ zawierał jedynie cytat.

Bardzo nam przykro z powodu problemów jakie mieliście z logowaniem do gry. Na temat rekompensat nie mamy żadnych informacji, jeśli zapadnie decyzja o ich przyznaniu to taka informacja pojawi się w OO. W związku z tym zapraszam do ich śledzenia.

Czy ktoś jeszcze ma problem z zalogowaniem się do gry ?

11. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

Po 22 godz. mam FARME. Ale chmj, kombajn i kilka zbiorów w plecy. Najważniejsze nie muszę iść na odwyk. Straty przeżyję. Szok był tak duży, że z mojego niemieckiego konta wołałam po pomoc. I nawet mnie zrozumieli :D. Niestety mogli tylko napisać, że problem jest przekazany i nad nim pracują. Czy to był atak hakerów? Bo na to mi wygląda.

gosiagosia60 i bari06 lubią to.
  12. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Dasz radę...pomożemy:)

bari06 lubi to.
  13. daleko66

daleko66 Okazjonalny autor

niech żyją uzależnieni jak ja;)

14. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No w końcu:), ale co najmniej 4 zbiory poszły ...... wypadajki też....:( i chyba nie zdążę:cry:

15. kochasiowo21

kochasiowo21 Forumowy żółtodziób

Ne mogłem się zalogować do wieczora wszystko sobie poszlo włącznie z nagrodą za dzień nie mówiąc o evetowych sprawach wielkie ups jednym słowem

16. teresal1410

teresal1410 Czeladnik forum

Przez ostatnie 24 godziny nie mogłam się zalogować więc nie wykonam zadania a do tego straciłam kombajn na 16 godzin i hutney marchewkowo -jabłkowy ciekawe czy dostanę jakąś gratyfikację w końcu to nie moja wina ale znając życie nie ma na co liczyć

17. dorota444

dorota444 Moguł forum

Dajcie chociarz obejrzeć reklamy, to może uda mi się skończyć event dzięki florenom. U mnie ciągle czarny ekran, albo napis, że nie mamy dla ciebie żadnego video

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o rekompensatę to :

"Każdy Gracz, którego dotknęły problemy dziś otrzyma 20 sztuk super nawozu Zosi, a jego wczorajsza dynia z kalendarza "7 dni do Halloween" zostanie otwarta. "

Zapraszam do najnowszego OO w tej sprawie : >>>klik<<<.

as.jeden, Twój post usuwam jako spam.

Zgodnie z zamieszczonym właśnie Oficjalnym Ogłoszeniem problem został naprawiony i logowanie powinno odbywać się bez problemów, w związku z czym temat zamykam.

Bardzo dziękuję wszystkim za cierpliwość i życzę miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.