Problem z zalogowaniem się na konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 29 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ghostgunner73

ghostgunner73 Forumowy żółtodziób

witam wszystkich serdecznie moglem sie zalogowac:D nareszcie ale niestety wiem ze nie wszyscy moga...np moja siostra ktora gra w ta gre juz od niepamietnych czasow niestety nie moze sie zalogowac od wczoraj na swoje konto,nie moze dokonac zadnych zbiorow a ewent niestety leci i nie ma szans juz na skonczenie go calego.dlaczego tak jest ze jedni zalogowac sie moga a inni nie i podkreslam ze uzywamy tej samej stronki do logowania???:mad: tutaj juz nie pomoga zadne rekompensaty no chyba ze rekompenstata w zbiorach +100% na tak dlugi czas jak gra byla niedostepna(nadal nie wiemy ile to jeszcze potrwa)albo przedluzenie eventu o tak owy czas.i co dalej???????????????trzymam kciuki za szybkie i sprawne rozwiazanie problemu

2. icodalej...

icodalej... Forumowy żółtodziób

powinni przedluzyc czas eventu o tyle godzin ile zablokowane sa nasze konta i wtedy mielibysmy szanse go ukonczyc.

leksi123 lubi to.
  3. -zafael-

-zafael- Forumowy żółtodziób

farmer faktycznie uchachany, myślicie że ucieszyło go tak towarzystwo kózki?:) na jednym koncie zbiory dokonane i posiane, na drugim szykuje sie na batalie z chwastami:)

4. bomercik

bomercik Forumowy żółtodziób

Mam nadzieję że zostanie to naprawione.

5. WściekłyRobaczek

WściekłyRobaczek Czeladnik forum

mogę się zalogować farmery próbujta

Mariolka7214 lubi to.
  6. Jacek0071

Jacek0071 Forumowy żółtodziób

ja się zalogowałem

7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

wierzyłam w to farmerzy wszystko zaraz wróci do normy trzymajcie sie i wierzcie :)

Goldmaster82 lubi to.
  8. -zafael-

-zafael- Forumowy żółtodziób

zalogowana:) chyba big problem został naprawiony

9. maksio77

maksio77 Czeladnik forum

zalogowany z właściwego konta i chwastów nie ma

10. WściekłyRobaczek

WściekłyRobaczek Czeladnik forum

z tej radości zapomniałam odpalić cmj... masz babo placek.

11. daleko66

daleko66 Okazjonalny autor

zalogowałam kołem zakręciłam i ......kręci kręci a ja przejść dalej nie mogę;)

12. renatka-julka191

renatka-julka191 Czeladnik forum

działa udało się hurrra :)

13. dorota63

dorota63 Forumowy żółtodziób

Nareszcie ale wszystko w chwastach powinna być jakaś nagroda dla nas

14. icodalej...

icodalej... Forumowy żółtodziób

jest, jest, jest cala i nienaruszonaxDxDxDxD:cry::cry::cry:xDxDxDxD

15. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

Hurrra! Zalogowałam się!!!!

16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

wracajcie do pracy farmerzy ,ale za was trzymałam kciuki bardzo ,bardzo mocno :D

pietruchin48 i Goldmaster82 lubią to.
  17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Widząc Wasze wpisy bardzo się cieszę, że niektórzy już zalogowali się na swoje konta, mam nadzieję że problem został rozwiązany i definitywnie usunięty. Niemniej jednak z zamknięciem tematu zaczekam do czasu otrzymania oficjalnych informacji. Jeśli ktoś jeszcze ma jakieś problemy typu " kręcenie kołem" , itp ...to bardzo proszę zastosować standardowe czynności. Życzę wszystkim nigdy więcej takich problemów i miłego dnia.

18. mirmilka

mirmilka Forumowy żółtodziób

ja tez się zalogowałam i logują mnie prze BP. :)

dantic3 lubi to.
  19. Megan

Megan Komandor forum

Cieszę się, że problem dało się rozwiązać, może nie będzie chwastów na kontach....też trzymałam kciuki:)

dantic3 i Goldmaster82 lubią to.
  20. Kropka

Kropka Forumowy żółtodziób

I mi się udało pozbierać i nawet chwastów nie było :):) Dziękuje Centrali za naprawę :) Miłego słonecznego i ciepłego dnia życzę wszystkim :)

dantic3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.