Problem z zalogowaniem się na konto

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wiocha5, Oct 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. baribal8

baribal8 Czeladnik forum

Dzięki za odpowieź , czyli jest szansa na naprawę problemu :). Nie pozostaje nic innego jak czekać .:oops:

2. Luba

Luba Stały bywalec

Coś jest nieteges z tym logowaniem.Ja jak i wielu graczy nie mogłam wejść na farme w środę ,bo pojawiał się jakiś tasiemcowy gryps składający się z x cyferek i literek- 2005 Expception-szczegóły wiadomości błedu (a jak czytam FF -w tym wątku ,to niektórzy gracze mieli już identyczne jazdy z logowaniem kilka dni wcześniej ).Następnego dnia tzn. w czwartek ten problem dotyka farmerów ,którzy logują się ze strony partnera gry-WP i firma BP już tego twora nie może ogarnąć ,bo to już inne szczegóły wiadomości, bo to już inny właściciel -WP portalu -i po drodze inna serwerownia ? O co chodzi?o_O
    Tacy z BP artyści chcieli być kreatywni,wprowadzając nowości i wyszło to co wyszło -kreatywna kreatura:wuerg:
    A jeżeli dane konta ma pod kontrolą BP to ,że wina leży po stronie WP, to chyba totalna bzdura.
    Analizując to wszystko nie sądzę, żeby błąd tkwił po stronie WP ,ale to tylko moje skromne zdanie ,takie na WP winy zwalanie8)
    Na końcu nie napisze jakie niecenzuralne słowa cisną mi się na klawisze,gdy czytam tych farmerów,którzy stracili i czas ,kupe nerwów,no i przede wszystkim wpakowali w gre swoje złocisze.>:( .
    Dodam tylko ,że łaczę sie w bólu i w nadziei z farmerami z WP:(

3. baribal8

baribal8 Czeladnik forum

Trochę mnie zmylił ten nick, myslałam , że to TY . Dobrze że Ciebie nie dotknał ten problem. Od wczoraj boli mnie głowa xDa my jesteśmy odsyłani od wp do BP. Ale jeżeli jest komunikat , że naprawiają to mam nadzieję ze będzie dobrze.
    Pozdrawiam :)bari06

4. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

Smod_Atena -obecnie żaden post nie wnosi już nic nowego do tematu. Obecnie to tylko rozmowa wściekłych graczy

WściekłyRobaczek likes this.
  5. pilotmig21

pilotmig21 Forumowy żółtodziób

No to już jest nadzieja ,że wkrótce odzyskamy konta. Czytajcie ostatnie oficjalne ogłoszenie na forum. Centrala jest w trakcie naprawy naszych kont. Na pewno dostaniemy rekompensaty. Trzymam kciuki za szybkie odzyskanie kont:)

krisdud and baribal8 like this.
  6. WściekłyRobaczek

WściekłyRobaczek Czeladnik forum

w końcu jakieś ogłoszenie... tli się jeszcze iskierka nadziei... oby nie zgasła
    .Robaczek.

aleksandra, baribal8 and Goldmaster82 like this.
  7. bunia30

bunia30 Okazjonalny autor

rekompesata? hmmm trochę w to wątpię jest to problem masowy ale nie dotyka wszystkich graczy bo większość nie ma problemu to wątpię aby w tym wypadku była jakaś rekompesata :(

8. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

No proszę, naprawia BP? Przecież wczoraj zapewniali że to absolutnie nie ich wina i odsyłali do WP.

hlnrys likes this.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Co prawda ja nie mam problemów z zalogowaniem się do gry, ale gram ponad 5 lat, jestem nałogową farmerką i potrafię sobie wyobrazić jak się czujecie, bardzo Wam współczuję, niemniej jednak porządku pilnować muszę i wściekłość tutaj nikomu w niczym nie pomoże.
    Prace naprawcze trwają, to już jest nadzieja że wkrótce wszyscy będą mieli możliwość zalogowania się. Trzymam kciuki bardzo mocno i Was proszę o cierpliwość.

10. zabilimikonto

zabilimikonto Forumowy żółtodziób

cierpliwość to mi się przyda przy rwaniu chwastów :D może chociaż bp mi podrzuci pomocników na 15 minut, oj dobrze by było

leksi123 likes this.
  11. 2qwa

2qwa Czeladnik forum

Dziękujemy Atenko za pocieszenie. [​IMG] cierpliwie czekam.

12. barabek

barabek Okazjonalny autor

Ja uważam, że tracimy bonusy, pomocników, to rekompensata jest zasadna, tym bardziej, że wydajemy realną kasę

444444tulipan likes this.
  13. zływilk

zływilk Forumowy żółtodziób

w info nie ma nic na temat rekompensat:( nie liczyłabym na nie, powinnismy sie cieszyc juz samym faktem odzyskania dostepu do farm (o ile do tego dojdzie:))

14. renatka-julka191

renatka-julka191 Czeladnik forum

GWP-3552709
    Magda odpowiada [30-10-2015 10:40]:
    -----------------------------------

Witam,

Przepraszamy za utrudnienia związane z korzystania z gry Farmerama. Są one
    spowodowane problemami technicznymi. Robimy wszystko co w naszej mocy, żeby
    sytuacja ta trwała jak najkrócej. TAKĄ CHWILKĘ TEMU OTRZYMAŁAM ODPOWIEDZ Z CENTRALI GIER Z WP.

aleksandra and Ana like this.
  15. bunia30

bunia30 Okazjonalny autor

wiem i rozumiem ale niestety nie jest to problem wszystkich graczy ta troche wątpie zeby jakas była :( choc nie powiem straty duze a jeszcze gorzej bedzie jak przyjdzie wyrywać chwasty :(

16. kevin768

kevin768 Forumowy żółtodziób

WP odpisało mi na wczorajsze zapytanie - Problem jest nam znany. Administratorzy pracują nad usterka. Prosimy o cierpliwość. W końcu jest nadzieja, że odzyskam konto.

17. Ana

Ana Forumowy żółtodziób

Cieszę się, że nareszcie błąd jest naprawiany przez BP. Szkoda tylko, że wczoraj wszyscy próbowali odsyłać nas do WP. Łagodnie mówiąc, to nieprofesjonalne :(

Goldmaster82 likes this.
  18. 444444tulipan

444444tulipan Forumowy żółtodziób

Dzisiejszą nagrodę, kto nam odda dwa bukiety i mozliwość zdobycia nagrody końcowej !!!!

19. WściekłyRobaczek

WściekłyRobaczek Czeladnik forum

Widzę że WP niektórym odpisała ja nadal czekam. ehh

20. zabilimikonto

zabilimikonto Forumowy żółtodziób

jak już uda mi się zalogować (mam nadzieję) to bukiecik może znajdę w stodole - pisz na farmę Brjeżka. co do ukończenia ewentu to mogę trzymać kciuki (za siebie też). póki co żeby było śmieszniej ustawiam sobie avatar pod tytułem "radosny farmer i koza"

Thread Status:
Not open for further replies.