Problem z zalogowaniem się na konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 29 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. baribal8

baribal8 Czeladnik forum

Ja nie moge sie dodzwonić , sekretarka oznajmia ,że rozmowy wychodzace sa zablokowane. Ale napisałam do wp bo mam tam swoja pocztę. Czekam na odpowiedz

2. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

To problem ma BP bo My nie odzyskamy farm ale oni stracą dużo pieniędzy.Każdy z nas przeżyje bez Farmy, straty po ich stronie będą dużo większe;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pilotmig21 jeden z Twoich postów usunęłam ponieważ zawierał jedynie cytat.

Tak jak napisałam, na chwilę obecną nie otrzymaliśmy żadnych informacji w tej sprawie. Czekamy na nie z niecierpliwością. Jak tylko jakieś otrzymamy to natychmiast się nimi z Wami podzielimy.

4. farmer15001009000

farmer15001009000 Czeladnik forum

Dziwne...u mnie sekretarka mówi tylko o koszcie połączenia i za chwile ktoś sie odzywa.
    A pod jaki numer dzwoniłeś?

No ja też nie i kasy nikt nam nie odda :(

5. 2qwa

2qwa Czeladnik forum

Ewa , no coś Ty , KOLEJNĄ????

6. baribal8

baribal8 Czeladnik forum

703 200 220 i 703 200 205

7. ___mamuśka___

___mamuśka___ Czeladnik forum

witaj słonko:D
    baaaaardzo się boję,że niestety tak:(
    muszę zmykać do pracy................

8. 2qwa

2qwa Czeladnik forum

To już będzie odwyk. To już nie na moje sterane nerwy. :oops:

9. lilunia80

lilunia80 Forumowy żółtodziób

czy ktoś odpowiedzialny za gre raczy poinformować oficjalnie o co ? chodzi bo szkoda czasu i pieniędzy i nerwów

10. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

Przecież poinformowali- "na chwile obecną nie mamy żadnych informacji w tej sprawie" Czy to Ci nie wystarczy?:D

11. azabkam2

azabkam2 Forumowy żółtodziób

No niestety problem jest ogólny, nawet, żeby dostać się na forum musiałam założyć nowe konto :( tylko, że od nowa grać nie mam zamiaru po takim czasie
    tez dostałam mądrego maila, trzeba czekać zgłoszenie wysłane, tylko ile czasu aż event się skończy i też nie wiadomo czy dostaniemy nienaruszone farmy
    (azabkam)

12. złagrakula16

złagrakula16 Czeladnik forum

Dzwoniłam, ale bezskutecznie, odpowiedzi na zgłoszenie od wp też nie mam
    i prośba do MOD
    (Rozumiem, że linia między naszym teamem , BP i WP grzeje się do czerwoności), o informowanie graczy na bieżąco o postępie i przebiegu rozmów i działań, to też pokazuje, kto się angażuje w rozwiązanie problemu i studzi trochę emocje

13. bunia30

bunia30 Okazjonalny autor

wp nie odpisuje milczą dalej nic nie wiadomo Jeśli sie nie odzyska tych ferm to wątpię zeby osobą z wysokim lvl chciało sie na nowo zakładać konta i na nowo zaczynac grać To juz jest przesada

14. lilunia80

lilunia80 Forumowy żółtodziób

nie wystarczy bo jeśli nikt z odpowiedzialnych ludzi nie raczy napisać co się dzieje z grą tylko wysługują się moderatorami to o czym to świadczy tylko o braku szacunku dla ludzi którzy ich utrzymują

leksi123 lubi to.
  15. baribal8

baribal8 Czeladnik forum

Rozmawiałam teraz z sekretariatem wp.pl ponieważ infolinia jest zablokowana. Pani odrzekła że mogę się spodziewać odpowiedzi z dz. obsługi klienta do 7 -miu dni :mad:

16. renatka-julka191

renatka-julka191 Czeladnik forum

dlaczego uważacie , że nie odzyskamy naszych kont ? przecież nie maja powodu aby zlikwidować setki jak nie tysiące farm . przecież to też ich zarobek z nas grających i kupujących sianogrosze lub inne rzeczy .

17. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

Właśnie dlatego powinna być bardziej stanowcza reakcja ze strony BP. W końcu to oni stracą najwięcej.Ja na pewno nie będę grała od początku.Nowe konto mam tylko dlatego, żeby móc dostać się na forum.

18. farmer15001009000

farmer15001009000 Czeladnik forum

Dzwoniłem pod ten pierwszy numer 3 razy i nie było problemu.

Do 7 dni? :eek: pewnie jeszcze roboczych...ciekawe co by powiedziała jak byśmy kazali im zwracać kasę za straty...

baribal8 lubi to.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę : >>>klik<<<

Posty nic nie wnoszące do tematu usunęłam.

Jak napisano w ogłoszeniu, prace naprawcze trwają, bardzo proszę o cierpliwość i nie zaśmiecanie wątku.

20. ryzio

ryzio Weteran forum

hej kochana :* ja nie mam zablokowanego konta i bunia30 to nie ja. Współczuję, że nie masz dostępu do swojego :( moja mama też ma z tym problem i śledzę na bieżąco ten wątek. Mam nadzieję, że BP działa, a nie nas olewa, bo na razie tak to wygląda. Nie podoba mi się postawa BP i to w jaki sposób traktuje nas graczy. A odsyłanie nas do supportu WP jest co najmniej nie na miejscu. Ciekawa jestem jak to wszystko rozwiążą, co z eventem, ze stratą roślinek, bo przecież wszystko porośnie chwastami, co z darmowym prezentem, a co najgorsze jaka rekompensata za utracone nerwy? Szlag mnie trafia jak obserwuję w jaki sposób BP zabiera się za tę sprawę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.