Problem z zalogowaniem się na konto

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wiocha5, Oct 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. czala11

czala11 Czeladnik forum

też o tym myślałam!

2. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

Masz rację, zostaliśmy okradzeni.Z czasu , z pieniędzy.Nie wiadomo czy z danych też nie. Przecież każdy podał swój adres mailowy.A WP ma to w nosie, tak samo jak BP

3. WściekłyRobaczek

WściekłyRobaczek Czeladnik forum

dostałam odpowiedź z PT po kilku minutach od wysłania zapytania szok... napisali tylko że problem został zgłoszony do centrali więcej zrobić nie mogą... mam nadzieję że centrala już po porannej kawie...

4. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

Ja kilka lat temu przez przypadek znalazłam Farme na WP i tak założyłam konto. Moja rodzinka też.Oni już nie graja ale ja grałam nadal.Nigdy nie przyszłoby mi do głowy, że wynikną takie problemy.Skoro była umowa z WP to uważam , że obie strony a przede wszystkim BP powinno stawać na głowie aby wyjaśnić sytuacje.A tu cisza!

5. -.żabcia.-

-.żabcia.- Forumowy żółtodziób

Też nie mogę się zalogować na konto "mcywin". Gram od dawna, bywały błędy i pomyłki ale czegoś takiego jeszcze w tej grze nie było. A za oburzające uważam odsyłanie do WP, skoro gra należy do BP. Mam nadzieję, że problem szybko się rozwiąże a BP wystosuje odpowiednią rekompensatę!!!

6. ___mamuśka___

___mamuśka___ Czeladnik forum

dzięki bogu w takiej samej sytuacji jest też kilku niemców...............

zływilk likes this.
  7. gabi030715

gabi030715 Forumowy żółtodziób

Ja też mam prolem z zalogowaniem się na konto mona_gi login. Po wpisaniu loginu i hasła zostaję przekierowana na stronę nowego założenia konta. Miałam już 82 poziom . Proszę o rozwiązanie problemu.

8. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

Nie wiem czy tego nie usuną, ale i tak napisze.też jestem konsultantem w dużej firmie w Biurze Obsługi Klienta.I czasami jak mam zgłoszony problem a nie wiem jak go rozwiązać to stosuję zasadę" pomyśle o tym jutro".Wysyłam zapytanie do kierownictwa a oni albo odpowiedzą natychmiast albo jak znajdą czas.Chyba w WP i BP jest tak samo:(

9. ___mamuśka___

my się módlmy żeby nasze farmy wróciły,a o rekompensatę będziemy się martwić potem...............

czala11 likes this.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Tak jak to zostało napisane we wczorajszym Oficjalnym Ogłoszeniu :

"Obecnie występuje problem z logowaniem Graczy, którzy zarejestrowali się przez jednej ze stron partnerskich. Przyczyna błędów nie jest nam jeszcze znana, ale prosimy nie pisać w tej sprawie do naszej pomocy technicznej."

i w kolejnym :

"Problem, o którym pisaliśmy w poprzednim ogłoszeniu został oczywiście przekazany do naszej Centrali, jednak nie mamy żadnych informacji, które sugerowałyby przyczynę leżącą po naszej stronie. Pisanie do naszej pomocy technicznej nie przyśpieszy rozwiązania problemu."

Na chwilę obecną nie otrzymaliśmy żadnych nowych informacji.

złagrakula16 likes this.
  11. baribal8

baribal8 Czeladnik forum

Jeżeli u nich też są problemy xD to może wreszcie BP weźmie się za rozwiązywanie tego problemu.

zływilk and leksi123 like this.
  12. ___mamuśka___

też na to liczę...........

leksi123 likes this.
  13. czala11

czala11 Czeladnik forum

a córka mnie ostrzegała żeby nie grać...że uzależnia,wyciąga pieniążki i że nigdy się nie kończy..i tu się myliła:D

14. WściekłyRobaczek

WściekłyRobaczek Czeladnik forum

obawiam się że i tu tak jest

15. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

Rozumiem, a istnieje już jakaś koncepcja co dalej?OK błąd naprawią, ale co z utraconymi rzeczami.Nie ukrywam, że zależy mi na evencie. Nie ma opcji aby go teraz dokończyć.Nie zamierzam dalej ładować kasy na SN i dodatkowe koszyki.Nie ja zawiniłam tylko Wy( nieważne czy WP czy BP).To samo z Pełnią księżyca.

16. pilotmig21

pilotmig21 Forumowy żółtodziób

mimo wszystko dzięki Antenko za info to trochę uspokaja:)

złagrakula16 likes this.
  17. ___mamuśka___

Wy się nie martwcie o event....................
    ja się boję,że my tych farm wogóle nie odzyskamy:(

Ana likes this.
  18. leksi123

leksi123 Czeladnik forum

Metoda spychajłowa- wysłaliśmy zapytanie do WP.To nie my, więc czekamy na odpowiedź .Ale jakaś bardziej stanowcza interwencja była by jak najbardziej wskazana.To nie jest jednostkowy przypadek tylko błąd który dotknął tysiące graczy!

19. farmer15001009000

farmer15001009000 Czeladnik forum

Odzyskac to odzyskamy przecież nasze konta nie były na serwerze wp tylko bp. Problem jest z logowaniem a to na pewno jest do zrobienia. Zapewne jak to było z nk, że BP przekieruje logowanie z wp na "swoje strony"
    Odp od WP jak nie było tak nie ma...chyba znów dałem się zbyć...

Czy ktoś z Was dzwonił? I co powiedziano?

20. ___mamuśka___

na mój rozum to BP powinno interweniować,bo my jesteśmy tylko szaraczkami....................
    nie wiem jak to było z nk.,ale pocieszyłeś mnie nieco............
    ja już nie dzwonię,nie jestem milionerką,a nikt mi nie zwróci za rozmowy tel.

leksi123 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.