Problem z zalogowaniem się na konto

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wiocha5, Oct 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Megan

Megan Komandor forum

Szukałam i nie znalazłam, wczoraj też ktoś pisał w tym temacie, ze Farmerama znikła z listu gier na WP.

Musi znaleźć się jakieś wyjście z tej sytuacji, nie możliwe że tyle kont nagle by znikło, jestem z Wami i wierzę, że wszystkie konta wrócą.

-katie1234- and baribal8 like this.
  2. farmer15001009000

farmer15001009000 Czeladnik forum

Wlaśnie odbyłem kolejną rozmowę z panem konsultantem od wp. oczywiście nic nie wiedział o awarii ale odnalazł moje zgłoszenie meilowe i obiecał sprawdzić co sie dzieje. DZWOŃCIE do nich bo im więcej zgłoszeń tym lepiej

onka1605, zagma and Megan like this.
  3. renia111979

renia111979 Mistrz forum

z Australi nie bede dzwonic

4. icodalej...

icodalej... Forumowy żółtodziób

dzisiaj jest piatek wiec podejrzewam ze wp ruszy dopiero od poniedzialku:cry: Zgloszenie wyslalam wczoraj od razu po awarii i do teraz nie mam odpowiedzi....

5. renia111979

renia111979 Mistrz forum

nie strasz !!!

6. zływilk

zływilk Forumowy żółtodziób

nie odnosicie wrazenia, ze to chodzi o pieniedze? pewnie wp próbuje wymusic na bp podwyzkę prowizji:) przeciez farmerama za darmo nie wisi na stronach wp:) co do wydzwanianie do wp - nie zamierzam tego robic - juz wystarczajaco duzo wydałam prze 5 lat gry, by teraz dodatkowo tracic kase na jałowe dyskusje z facecikiem, który nic nie wie...

ewaumea likes this.
  7. bobo171

bobo171 Młodszy ekspert

A co będzie z lampionami?Też nie zdąrzyłam wczoraj odkryć.

8. renatka-julka191

renatka-julka191 Czeladnik forum

dzisiaj rano sprawdzałam i jest farmerama na wp .

Megan likes this.
  9. baribal8

baribal8 Czeladnik forum

Wczoraj i dzisiaj dzwonię do obsł. techn wp i sekretarka recytuje, że rozmowy wychodzące są zablokowane.:mad:

10. zabilimikonto

zabilimikonto Forumowy żółtodziób

i dalej nic. pięknie, pięknie- to sobie poeventowalam, zachwaści mi łąki i pola (wszędzie poletka 1x1)

11. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

problem już robił się 2 dni wcześniej , tylko miał krótkotrwałe objawy,podczas pierwszego dnia gra nie działała około 2 godzin, nie było można zalogować się około 2 w nocy, następnego dnia też gra przestała działać o 2 w nocy ale dopiero po 7 rano można było się zalogować a trzeciego dnia to już wszyscy zauważyli niestety że coś walneli na całego

12. maslane04

maslane04 Książę forum

Stanowiskiem BP w tej sprawie nie jestem zaskoczony. Wielokrotnie "pokazali" gdzie mają graczy. Patrząc jednak dalej może się okazać, że przy następnych "modyfikacjach programistycznych" możliwość zalogowania stracę osoby logujące się przez np. Onet, a BP stwierdzi że to nie ich problem. Skoro umożliwili wariant zakładania kont przez np. WP powinni być przygotowani na we. problemy. Do końca nie wierze w to, ze wina leży tylko po stronie WP. Spece z BP coś zmodyfikowali nie informując WP i dlatego problem. Wszelkie zmiany BP z reguły skutkowały błędami i naprawami ( wystarczy zerknąć na obszerność wątku dot "Błędów''). Mam jednak nadzieję że BP obudzi się i stanie na wysokości zadania ( niestety małą nadzieję) bo jak nie to przecież świat się nie kończy na Farmieramie chociaż będzie szkoda.

13. renatka-julka191

od wczoraj cisną mi się na usta najgorsze obelgi jakie tylko można wypowiedzieć . ja jestem ciekawa co z upływającym czasem eventów , dyniami , polami i całą redztą którą już napewno straciliśmy bo zarosło wszystko chwastami przez tyle godzin .

14. ___mamuśka___

___mamuśka___ Czeladnik forum

witam:D
    obudziłam się z nadzieją,że to był tylko zły sen..............
    ale weszłam na farmę i niestety z zalogowania nici:(
    wszystkie moje konta na WP są niedostępne,kilka zakładałam jakiś miesiąc temu............

15. renatka-julka191

zauważcie , że nas przekierowuje na stronę BP po próbie zalogowania , to jednak od nich jakiś problem wystąpił a nie od WP . tak mi się wydaje .

16. icodalej...

icodalej... Forumowy żółtodziób

koszmar nadal trwa niestety:(

17. czala11

czala11 Czeladnik forum

skandal...! naprawdę! może nie cały majątek ale trochę kasy wydałam na tą grę, cieszyło zdobywanie kolejnych trofeów,a tu takie zagranie,najgorsze jest to że nikt nic nie wie i nie ma żadnej informacji od BP co teraz!?mamy czekać czy się pożegnać:mad:?

18. renatka-julka191

skandal przez duże s . jedyna gra w którą grałam , kasa też poszła nie mała i człowiek zawieszony w próżni :(

19. krysiamen22

krysiamen22 Forumowy żółtodziób

racja ,to problem bp a nie wp.pl,gdyby tak bylo to nic zwiazanego z bp by sie nie wyswietlalo a tak to nawet przez ta strone mozna napisac do pomocy technicznej bp a oni mowia ze wina lezy po stronie wp.pl,jak zwykle na kogos zwalala bo sami nie wiedza jak rozwiazac problem

20. cypek235

cypek235 Forumowy żółtodziób

Skoro od 14:30 farmy nie działały to jakoś centrala po otrzymaniu zgłoszenia nic z tym nie zrobiła, i to jest najbardziej denerwujące.

-katie1234- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.