Problem z zalogowaniem się na konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 29 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krysiamen22

krysiamen22 Forumowy żółtodziób

[ciach] kiedy w koncu ktos cos zrobi :mad:

Post edytuję, niestosowne słowo usuwam i bardzo proszę o stosowny dobór słów.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 października 2015
    CIVIC-VIII lubi to.
  2. WściekłyRobaczek

WściekłyRobaczek Czeladnik forum

Dostałam odpowiedź od PT. Moje pytanie brzmiało czy jest możliwość przeniesienia mojego konta w grze na strone BP żebym nie musiała logować się przez WP. dostałam odpowiedź w jednym zdaniu żę im przykro to jest portal zewnętrzny nie mają wpływu.

CIVIC-VIII lubi to.
  3. CIVIC-VIII

CIVIC-VIII Czeladnik forum

Witam cała brać farmerską ( piszę z konta męża kruszynka63) bo od wczoraj też jestem w tej grupie która nie wie co dalej:cry: czyli WP.Gram prawie 4 lata i taka sytuacja zdarzyła się pierwszy raz .Najbardziej smuci mnie podejście BP do całej tej sytuacji:eek: ,dlatego kochani farmerzy (Ci w obecnej chwili grający którzy możecie grać )bardzo was wszystkich proszę zacznijcie się z nami solidaryzować, aby na BP wywrzeć presję i zmotywować ich do tego aby nasze konta znowu zaczęły normalnie funkcjonować.Myślę że wszyscy wiedzą o co chodzi ( ..................?).Pozdrawiam was wszystkich -rozgoryczona kruszynka63.

onka1605, Ana oraz dan701 lubią to.
  4. Nifaresar

Nifaresar Forumowy żółtodziób

dopuszczacie myśl , że nasze konta przepadną ? Miałem 86 poziom, wszystkie zagrody, drzewka. A teraz wszystko na nic. Masakra

CIVIC-VIII lubi to.
  5. czala11

czala11 Czeladnik forum

witam!ja nie dopuszczam aczkolwiek czarno to widzę..:(

CIVIC-VIII lubi to.
  6. baribal8

baribal8 Czeladnik forum

Wstałam dziś rano z nadzieją , że się coś zmieniło , a tu nic. Nadal nie mogę się zalogować do gry. Szkoda zbiorów , na pewno chwasty sie zalęgły :cry:i przepadnie nagroda z dyni :cry:. Gram od 5 lat i szkoda mi mojej farmy. :cry:

I ciekawe że strona na którą nas przerzuca po zalogowaniu to onet .

bari06

Ana i CIVIC-VIII lubią to.
  7. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom

Nie chce wprowadzać zamętu, ale w nocy ze środy na czwartek nie mógł się zalogować nikt, gdzie by nie zakładał konta, ja rejestrowałem się na Onecie i do momentu wyjścia do pracy, czyli 7 rano nie mogłem się zalogować, wyskakiwał tylko ciąg cyfr, więc wychodzi na to że to nie jest problem rejestracji przez WP, tylko BP robiło jakieś przeróbki i od tego momentu tak jest, tylko że ja się loguje normalnie a wy nie.

8. icodalej...

icodalej... Forumowy żółtodziób

zamiast pospac dluzej zerwalam sie dzisiaj z wiara ze wszystko dziala i .... :cry::cry::cry:

CIVIC-VIII lubi to.
  9. yvonneczka86

yvonneczka86 Forumowy żółtodziób

Ja miałam poziom 74 i masę fajnych drzewek z tajemniczych sadzonek. Naprawde podejrzane jest to że sami gracze z wysokimi poziomami są przekierowani.....

10. efilusz3993122

efilusz3993122 Forumowy żółtodziób

U mnie to samo na głównym koncie piotrek031976
    . Jakiś chłop rozsiadł się z koniem i nie chce mnie wpuścić.

U mnie to samo na głównym koncie duciowa Jakiś chłop rozsiadł się z koniem i nie chce mnie wpuścić.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

baribal8 i CIVIC-VIII lubią to.
  11. czala11

czala11 Czeladnik forum

i co my sieroty możemy zrobić:(

baribal8 lubi to.
  12. kicia19920906

kicia19920906 Forumowy żółtodziób

Witam ja pisze z konta dziewczyny tez nie moge się zalogować od wczoraj mój nik w grze to kiforek a mam 94 lvl i 5 lat juz w to gram kasy troche też poszło na to więc czekam na dobre wieści pozdrawiam

13. szarusia10

szarusia10 Forumowy żółtodziób

Też mam problem z zalogowaniem się na innych kontach. Masakra trwa to od wczoraj. Wszystkie bonusy i misje szlag trafi!!!!!! Chyba po kilku latach zakończę moją przygodę z farmeramą. Simba6

CIVIC-VIII lubi to.
  14. Megan

Megan Komandor forum

Tylko jak tłumaczyć sobie to, że na stronie WP z grami znikła Farmerama?

Nie wiem czy tylko gracze z wyższymi lvl nie mogą się zalogować, chyba wszyscy którzy zakładali konta ze strony WP, tak to chyba rozumiem.
    Czy jest ktoś co zakładał przez WP konto i może się zalogować?

CIVIC-VIII lubi to.
  15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja konto zakładałam też na Onecie, ale parę minut po 6.00 weszłam normalnie, choć nie bez poważnej obawy. Skoro takie cuda się dzieją, to aż strach się wylogować, zeby człowieka nie spotkało to samo. Też myślę, że to wina BP. Od paru tygodni dzieją się tu cuda, błąd na błędzie błędem pogania, jedno załatają, to drugie wychodzi.........
    Trzymam kciuki za wszystkich, żeby wreszcie było po problemach i żeby każdy mógł wreszcie wejść na swoje konta.

baribal8 i CIVIC-VIII lubią to.
  16. alerska

alerska Forumowy żółtodziób

Dzień dobry, czy nie ma nikogo z przedstawicieli BP, aby napisać kilka słów wyjaśnienia dla tych użytkowników gry, którzy z nowym dniem mieli jakąkolwiek nadzieję na zmianę sytuacji z logowaniem od wczorajszego wieczora. Takie zachowanie z Waszej strony, Szanowni Państwo daje nam wiele do myślenia.

Ana, CIVIC-VIII oraz baribal8 lubią to.
  17. renatka-julka191

renatka-julka191 Czeladnik forum

ale nam zrobili :( niech ich diabli :( nawet nie dopuszczam takiej myśli , że konta nam przepadną . coś namieszali i jak zwykle zwalają na innych .

nie znikła farmerama z gier wp .

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

CIVIC-VIII i baribal8 lubią to.
  18. meg

meg Forumowy żółtodziób

powinni wydłuzyc event i dac rekompensaty, jak im płacimy to jakos kasa do nich zawsze dochodzi

baribal8 lubi to.
  19. renia111979

renia111979 Mistrz forum

witam,ja jestem na 104 lvl i tez sie nie moge zalogowac od wczoraj,gram ponad 5 lat,pisze z farmy kolezanki,tyla czasu zeby nic nie zrobili,to jest lekcewazenie graczy

onka1605 i Ana lubią to.
  20. meg

meg Forumowy żółtodziób

to nie wina graczy kto ma jakich partnerow

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.