Problem z zalogowaniem się na konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 29 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. savanah78

savanah78 Forumowy żółtodziób

ja na drugim koncie mam to samo Karra666 co czym pisze wiocha 5 ...probowalam nawet tego ze zapomnialam hasla i na maila przyszedl mi link i kiedy kliknelam na niego wyskoczylo mi okno do rejestracji a nie do zmiany hasla napisalam do PT i odpisali mi ze problem nie lezy po ich stronie ze widocznie zakladalam konto na Wirtualnej Polsce a ja zawsze loguje sie na www.farmerama.pl drugie konto na obecna chwile jest aktywne i tez nie wiem co mam teraz zrobic

CIVIC-VIII lubi to.
  2. Irmina101

Irmina101 Okazjonalny autor

nie bardzo rozumię co masz na myśli

dantic3 i CIVIC-VIII lubią to.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

cypek235, z pozycji forum, z pozycji moderatora nic więcej poza zgłoszeniem problemu do Centrali nie możemy zrobić. Problem został zgłoszony już dawno, informowały o tym Oficjalne Ogłoszenia.
    Niestety z informacji jakie uzyskaliśmy wynika że problem leży po stronie WP, stąd prośby do kierowania zażaleń do Supportu WP.
    Na tą chwile nie mam innych informacji, gdyby istniały jakiekolwiek inne możliwe rozwiązania to po pierwsze zostałby podane do informacji Graczom a po drugie sama chętnie bym z nich skorzystała, bo nie mam od kilku godzin - tak jak Wy - dostępu do mojej farmy.
    W tym momencie już nic nie poradzimy, pozostaje czekać do jutra i mieć nadzieję że odzyskamy dostęp do naszych farm.

savanah78, nie ma znaczenia z jakiej strony się logujesz, znaczenia ma strona z której założyłaś farmę.

Bardzo Was wszystkich proszę o cierpliwość, wyrozumiałość i kulturalny ton wypowiedzi. Ekipa forum naprawdę nie jest przeciwko Wam, pamiętajcie jednak że musimy dbać o porządek, przestrzeganie zasad, nawet w chwilach gdy sami jesteśmy poirytowani brakiem dostępu do gry.
    Życzę Wam kolorowych snów i spokojnej nocy. :)

CIVIC-VIII, aweva55 oraz Irmina101 lubią to.
  4. Irmina101

Dla mnie to jest oczywista oczywistość.
    Piszemy do WP, ale bez pomocy BP, sami, choćby nas było kilka tysięcy, nie damy rady.
    Spokojnej, mimo wszystko, nocy farmerom i Waderze życzę

5. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Irmina101, ekipa interweniowała w centrali, a to oni muszą jak coś dalej działać - my jesteśmy od pilnowania forum, zgłaszania im co się dzieje. Mamy nadzieję iż jak najszybciej wszystko się wyjaśni.

6. Irmina101

wiem to Saphire.
    Pisałam o BP nie o modach

7. timix62

timix62 Forumowy żółtodziób

Szanowni gracze!! Wystapil blad, ktory zostal juz zgloszony w centrali.Musicie to zrozumiec czy wam sie podoba czy nie.Dalsze kwoty , tak jak zawsze, wiadomo.Modowie sa tu niewinni bo musza piilnowac forum, co by gracze zle wychowani ,dajacy utrzymanie i tworzacy miejsca pracy nie ukradli fforum.Rece opadaja na stojaco do kostek.xD

CIVIC-VIII i poptakach lubią to.
  8. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

timix62 ekipa forum nie pracuje w Bigpoincie, jesteśmy wolontariuszami. Centrala została poinformowana i czekamy na dalszy rozwój. Dotknęło to wiele osób - w tym członków ekipy. Cała polska ekipa trzyma kciuki, by jak najszybciej wszyscy gracze odzyskali możliwość logowania.

CIVIC-VIII i Irmina101 lubią to.
  9. Irmina101

Mnie osobiście to ciut pociesza, że jest taka sytuacja, kiedy i my farmerzy i moderatorzy jesteśmy po tej samej stronie barykady.
    Niestety, obie strony nie maja wpływu na to jak to sie wszystko potoczy.
    Osobiście nie mam wątpliwości, że rozwiązanie się znajdzie. Skala problemu jest zbyt duża.
    Cierpliwości sobie i wszystkim życzę.:)
    Tylko żal eventu, z wielu powodów i tu każdy ma swój.

10. 3kolegaArmageddona64

3kolegaArmageddona64 Forumowy żółtodziób

Pisze w imieniu gracza Armageddon64 sprawdziłem inne konta a mam ich około 15 z których nie korzystam i mogę sie zalogować.Nie ma problemu.Dlaczego z tego jednego nie mogę nie rozumiem,mam poziom 96 szacowana wartość towaru na farmie w magazynie /kolorowe,owoce,floreny,inne dobra które wypracowałem od ponad 5 lat to kilkadziesiąt jak nie kilkaset milionów sianogroszy.I mam to wszystko stracić ? Nie dopuszczam takiej myśli.Żyjemy w 21 wieku i czy naprawienie błędu to taki duży problem czy po prostu BP ma to wszystko w nosie.Wstałem chwile temu z nadzieją że jest wszystko ok a tu nic.Miałem napisać tą wiadomość bardziej ostrzej nie przebierając w słowach bo moje rozgoryczenie jest tak ogromne,ale opanowałem się bo jeszcze brakuje mi do szczęścia tylko aby zablokowano mi i tak nie działające konto w grze.Twórcy gry bo do Was kieruje te słowa do dzieła wstajemy i naprawiamy błąd ja poczekam rekompensaty nie chce,tylko uruchomcie moje konto.Niech gra działa.

onka1605, aleksandra oraz CIVIC-VIII lubią to.
  11. tira7001

tira7001 Forumowy żółtodziób

Też mam problem z zalogowaniem, konto założone w 2010r. Napisałam do WP, a co. Mają pomoc techniczną i dział gier. Zobaczymy co będzie. Może BP się ruszy. W końcu wyprzedaż pomocników trwa a tu kaska nie płynie... ;)

CIVIC-VIII lubi to.
  12. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

A co ze zgniłymi roślinkami, eventem, kombajnem, który miałam włączony, od wczoraj nie mogę się zalogować na moim koncie ( malenka1986 ) , kto nam graczą zrekompensuje poniesione straty i brak możliwości robienia eventu a teraz piszę od męża.

CIVIC-VIII lubi to.
  13. skowronkowo1

skowronkowo1 Forumowy żółtodziób

Wiecie co mnie zastanawia? BP twierdzi że wina leży po stronie WP , tylko małe pytanie , skąd WP wzięło nową grafikę strony logowania???????????????

14. Belmondo

Belmondo Forum Pro

no to i ja się wtrącę w imieniu swojej sąsiadki, która jak i większość tkwi po uszy w tym bałaganie. Otóż napisała ona do pomocy technicznej WP, otrzymując odpowiedz że w w sprawach gry farmerama należy kontaktować sie z pomocą techniczną BP. Nie byla to zadowalająca odpowiedz, więc napisała ponownie informując, że BP twierdzi iż wina nie jest od nich a leży po stronie WP i co .... kolejne odpowiedz, że WP nie ma nic wspólnego z grą i w żaden sposób nie są w stanie pomóc....
    No to ja już nie mam więcej pytań

onka1605, Ana oraz CIVIC-VIII lubią to.
  15. renatka-julka191

renatka-julka191 Czeladnik forum

to już jest naprawdę przegięcie . wstałam rano z nadzieją , że gra działa i moze uda się jeszcze coś uratować a nie tylko chwasty i co ? WIELKIE ROZCZAROWANIE ! nadal to samo co wczoraj . ileż jeszcze mamy godzin czekać aż ktoś ruszy swoje szanowne 4 litery . macie przecież informatyków czyżby przez tyle godzin nie udało im się cokolwiek zrobić ? nie wierzę . macie nas graczy głęboko gdzieś i to jest moje zdanie .

CIVIC-VIII lubi to.
  16. yvonneczka86

yvonneczka86 Forumowy żółtodziób

ja też nie moge zalogowac sie na konto iwonia8686. I nie jest to wina wp, ponieważ na innym koncie loguje się bez problemu, poza tym loguje sie na stronie www.farmerama.pl. . I ciekawe co bedzie z ewentem i dyniami..... Podjerzane jest to że zablokowane są konta z dosc wysokim poziomem i często używane.

Ana, CIVIC-VIII oraz renatka-julka191 lubią to.
  17. danutka2014

danutka2014 Forumowy żółtodziób

Dziwi mnie, z trzech farm moich i trzech syna mogę zalogować 3, pozostałe nie.

CIVIC-VIII lubi to.
  18. renatka-julka191

renatka-julka191 Czeladnik forum

no jak zwykle wszyscy winni tylko nie BP . kiedykolwiek coś się nie działo to zawsze zwalali winę na cokolwiek ale nie na siebie . to kazali jakieś ciasteczka czyścić , to znów coś innego . ja nigdy nic z tych ich porad nie robiłam i jakoś gra działała jak naprawili . jestem tak zła , że najchętniej to bym tutaj samą łaciną podwórkową pojechała bo człowiek w takich sytuacjach czuje wielki żal , niemoc i bezradność .

ciekawa jestem w czym tkwi problem ? czy może rzeczywiście zablokowali konta z wysokimi poziomami ? jak ja gram od chyba 8 lat to wiadomo i poziom wysoki . na miłość boską oddajcie nam nasze farmy !!!!!!

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 października 2015
    Ana i CIVIC-VIII lubią to.
  19. tira7001

tira7001 Forumowy żółtodziób

Mi pewnie odpiszą to samo... Ale zgłaszać trzeba może BP jednak coś zrobi.

CIVIC-VIII lubi to.
  20. wiktorekgruz06

wiktorekgruz06 Forumowy żółtodziób

No ja tez nie mogę się zalogować (jarjab1) i pisze od znajomego z konta ciekawe jak długo to potrwa??????

CIVIC-VIII lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.