Problem z zalogowaniem się na konto

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wiocha5, Oct 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. renatka-julka19

renatka-julka19 Forumowy żółtodziób

mi się już cierpliwość kończy . całe posadzone rośliny pójdą w diabły . ciekawe kto nam odda nasiona , ja kupiłam jeszcze super nawóz to też wszystko pójdzie w diabły łącznie z wydanymi florenami , kupiony kombajn z cała resztą i też pójdzie . pytam kto nam graczom za to wszystko zwróci ? czas też ucieka . ewenty idą a my bezslini klniemy pod nosem bo na forum nie wypada powiedzieć co się myśli o takim czymś i to dosadnie . czy nie macie mądrego aby po tylu godzinach tego nie mógł naprawić ? macie ludzi za nic ale to z nas graczy macie pracę i wypłaty . PYTAM : CZY KTOŚ WRESZCIE POTRAKTUJE NAS POWAŻNIE I NAPRAWI ALBO CHOCIAŻ PODA JAKĄŚ INFORMACJĘ CO SIĘ DZIEJE ?

czala11 likes this.
  2. mosla

mosla Czeladnik forum

O tej porze to juz nie licz na cuda, że BP czy WP naprawi :) krasnoluki śpia snem sprawiedliwym :):p-.- Musimy czekać do rana i rączki składać do paciorka .... czy czegoś tam innego, żeby rano można było wejść normalnie na konta :oops:

titi-bum likes this.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

renatka-julka19, rozumiem irytację i rozgoryczenie. Zapraszam do zapoznania się z Oficjalnymi Ogłoszeniami: ..::klik::.. oraz ..::klik::..
    Proszę również o zgłoszenie problemu z logowaniem do Supportu WP: http://pomoc.wp.pl/formularz.html
    Obecnie nie posiadamy innych informacji niż te już podane. Bardzo proszę o cierpliwość i kulturalny ton wypowiedzi na forum.

Irmina101 likes this.
  4. wiocha.pl

wiocha.pl Forumowy żółtodziób

smutno mi bardzo...przyzwyczajenia zostały a farmy nie ma..:(pal licho te straty..byleby tylko wróciła...chlip..

Ana and titi-bum like this.
  5. Irmina101

Irmina101 Okazjonalny autor

Ale to z Big Brotherem działa?
    Z nerwów już piszę post po poście. W porę opamiętałam się.

SMOD_Wadera dzielnie się tu, w tym wątku trzyma, gratki.

SMOD_Wadera* likes this.
  6. ___mamuśka___

___mamuśka___ Czeladnik forum

ja też mam dość,idę spać...................
    sobie i Wam życzę abyśmy jutro obudzili się z tego koszmaru...............

SMOD_Wadera* likes this.
  7. Irmina101

niestety nie ma szans, to potrwa

8. mskurnat1

mskurnat1 Forumowy żółtodziób

a w co w przypadku jak miałem utworzone konto na które nie mogę się zalogować za pośrednictwem strony bigpoint.com i też się nie mogę zalogować

9. MagdaM1

MagdaM1 Forumowy żółtodziób

Tak przy okazji może mi ktoś powiedzieć jak poznać ID na koncie na które nie mogę się teraz zalogować?

poptakach likes this.
  10. bobo171

bobo171 Młodszy ekspert

Też mam problem z zalogawaniem się .Pisze ze konto już istnieje.Naprawcie ten błąd PRZECIEŻ JEST EVENT

11. farmer15001009000

farmer15001009000 Czeladnik forum

A prowadziłaś kiedykolwiek korespondencję z PT? Bo jak tak to jak znajdziesz na poczcie to tam gdzieś w archiwum rozmów powinno być :p

Irmina101 likes this.
  12. pietruchin52

pietruchin52 Czeladnik forum

Jakoś nie bardzo rozumiem to uporczywe odsyłanie setek już graczy do WP ? Czy jeśli zawieram z kimś umowę to sam mam załatwiać wszystko z jego partnerami ? To BP bierze ode mnie kasę za platne smsy i to od BP oczekuję działania . Jest jawną kpiną odsyłanie nas od jednego do drugiego . W tej chwili biegnie czas młyna i kombajnu za które zapłaciłem BP . I choć pamięć jest zawodna nie przypominam sobie bym wpłacając kasę BP był poinformowany " uprzejmie" że promocja na młyn właśnie jest do wykupienia ale gdybyś miał problem to szukaj wiatru w polu . Wiem ,że to slowa złości i frustracji czlowieka bezradnego i ewidentnie zrobionego w balona ale Drodzy Modzi troszkę wewnętrznej uczciwości dajcie już spokój z tymi linkami i klikami odsyłającymi licho wie gdzie i udowadnianiem nam że BP ma zawsze rację nawet gdy jej nie ma nawet w tak ewidentnym przypadku jak dzisiejszy. Choroba sprawiła ,że jestem uwiązany do kompa i z całą stanowczością stwierdzam że gra nie działa jak trzeba od kilku już dni i to co się teraz dzieje jest skutkiem nieprofesjonalnego działania programistów BP lub zwyczajnie olewaniem swoich wobec nas obowiązków.

13. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Patrząc z drugiej strony to kto chciałby mieć BP za partnera, biorąc pod uwagę ich zachowanie? Gram dosyć długo i wiem co mówię. W końcu za zakupy płaciliście WP czy może BP?

14. Irmina101

Mam, niestety, porażający wniosek.
    Jesteśmy "uzależnieni". To jest nałóg - Farmerama. Oczywiście każdy powie, niegroźny.. Owszem!
    Jeden wieczór, dwa dni bez... i co? Wściekamy się. Czy tylko dlatego, że pozbawiono nas, należnej i bez naszej winy, możliwości wejścia na swoje poletko? Moim zdaniem nie. To przyzwyczajenie, uzależnienie.
    A w tym czasie moglibyśmy robić mnóstwo innych rzeczy. Choćby z rodziną spędzić czasu wiecej, film, książka lub;)inna gra:p
    Do dziś nie zdawałam sobie z tego sprawy. Piszę sama o sobie. Straszne to jest. Ale to może tylko w moim przypadku.

Co za zbieg okoliczności, pietruchinie! Twój wpis pojawił sie kiedy już swój post pisałam.
    Dużo racji, ale nie do końca.
    Czy już Ci mówiłam, że uwielbiam Cię?xD

onka1605 and pietruchin52 like this.
  15. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

Potwierdzam że gra wyrzuca na jakąś śmieszną stronę i żąda aby się rejstrować na nowo, właśnie brat wrócił z pracy i takie epitety wali że aż zeszłam zobaczyć co się stało, u mnie wszystko w porządku ale u niego niestety brak możliwości zalogowania się na grę

Irmina101 likes this.
  16. Irmina101

No właśnie!xD I co robić kiedy nie można na farmie porobić?xD

17. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

Braciszek wygląda jak rozjuszony buhaj hehe:mad::mad::mad: ,tak się zdenerwował że na uspokojenie włączył sobie starego [ciach]

Nazwę gry usunęłam. Proszę zapoznać się z
    Regulaminem forum w szczególności z punktem 2.6. Reklamy.

SMOD Wadera*

Last edited by moderator: Oct 29, 2015
  18. pietruchin52

pietruchin52 Czeladnik forum

Telepatia Irmino ;). Pewnie że nie mowiłaś :(. A co do racji to nigdy nie twierdzę ,że zawsze ją mam to tylko mój punkt widzenia . Masz rację Ty pisząc o uzależnieniu . I przecież nie tylko na tym sianiu eventówek nam tak bardzo zależy . Jest też więź z przyjaciółmi zdobywanymi przez lata . Nałóg mowisz ? Oki tylko to ja chcę zdecydować kiedy z nim zerwę . I to nie jest żaden nałóg ........a tam trzeba zbierać , siać doić , nawozić materiały produkować plotkować rymować trzeba trzeba trzeba :cry:

19. Irmina101

zgadzam się, oj trzeba!!!
    Młynarz umówiony na czas określony.
    Kombajnista nie zostanie dłużej niż umowa przewiduje
    BP nagradza, pod warunkiem codziennego logowania
    event, no cóż, mamy go już za sobą
    Franek też niezmordowanie, codziennie nas przywitać chce
    itd, itd, zgroza ile strat

A to co pisze Natalka tylko potwierdza moje słowa.
    Jesteśmy wściekli, rozbuchani, bo..... nie mamy alternatywy.
    A tu spoko, zróbmy swoje skargi, gdzie trzeba i... pójdźmy na nocny spacer, może film, a może na siłkę, muzyki posłuchajmy, radia
    Nagle okazuję sie, że jest czas, którego nie potrafimy zagospodarować, yfff - ja tak mam. Zgroza

Last edited: Oct 29, 2015
    pietruchin52 likes this.
  20. cypek235

cypek235 Forumowy żółtodziób

Skoro problem był już od godziny 14:30, to trzeba było się wziąć do roboty i go rozwiązać, a nie pisać, że to wina WP

Thread Status:
Not open for further replies.