Problem z zalogowaniem się na konto

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wiocha5, Oct 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

2. creativ6

creativ6 Forumowy żółtodziób

witam mam ten sam problem z zalogowaniem i jeszcze nic nie naprawili

CIVIC-VIII likes this.
  3. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

problem występuje u graczy, którzy zarejestrowali się przez WP -
    gra "farmerama" znikła ze spisu gier WP i przy próbie zalogowania system przenosi na jakąś nieaktywną
    stronę "partnerską"....hmmm....dziwne
    radzę nie próbować logować się przez to okno, bo nigdy nie wiadomo czyja to strona....
    i czy aby na pewno WP kontroluje sytuację...
    Rising Cities nadal jest dostępny przez WP, więc BP najwyraźniej nadal jest suportowane....

4. zabilimikonto

zabilimikonto Forumowy żółtodziób

nawet nie licz że naprawią dzisiaj- pozostaje nam podziwianie pana z kozą

CIVIC-VIII likes this.
  5. ___mamuśka___

___mamuśka___ Czeladnik forum

witaj Michaś:D
    czy Ty musisz straszyć i tak załamanych graczy:eek::(

CIVIC-VIII and Irmina101 like this.
  6. złagrakula16

złagrakula16 Czeladnik forum

a jakbyś mógł podać tu namiary na WP...

CIVIC-VIII likes this.
  7. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

fakt strona wyglada dosc podejrzanie i nie bardzo przypomina grafike z farmeramy dlatego przezorny ubezpieczony i ja czekam na reakcje BP :sleepy:bo odpowiedzi na moje zgłoszenie do pomocy WP ani widu ani słychu :(

CIVIC-VIII and onka1605 like this.
  8. misiekk03

misiekk03 Forumowy żółtodziób

Pisałem że ludzie na BP też mają problem to mnie gremialnie zbluzgano , heh

CIVIC-VIII likes this.
  9. mosla

mosla Czeladnik forum

Jeszcze godzinę temu była Farmerama w spisie gier. Czyżby WP robiło po kryjomu czystki, że niby nic się nie stało, bo nie są już partnerami z BP ? ?? :mad::oops: Teraz tym bardziej BP powinno cos zrobic, skoro partner okazał się pseudo-partnerem

CIVIC-VIII likes this.
  10. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Smutne to wszystko i bardzo nieelegancko rozwiązane... To odsyłanie graczy przez firmę.. afee :( Dynie za logowanie, pełnia, event... bardzo słaba pora na takie błędy ;/ U mnie nie ma problemów, ale aż mi na prawdę smutno jak o was myślę :( jakoś przesadnie empatyczna nie jestem, ale to już na prawdę jest przegięcie.

I szczerze podziwiam Cię Waderko, że tak dzielnie tu stróżujesz, mimo, że w tobie też się pewnie krew gotuje.

Mocno trzymam kciuki za was!

11. onka1605

onka1605 Czeladnik forum

Paru niemcow tez ma ten problem(zakladali konta pare lat temu przez WP bo byla akcja z fantami na farme)..TU
    Modzi pisza , ze przekazali sprawe dalej(nikt im nie kaze kontaktowac sie z Supportem WP:p)...Poczekamy zobaczymy

Last edited: Oct 29, 2015
    CIVIC-VIII, poptakach and Alan1907 like this.
  12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

13. misiekk03

misiekk03 Forumowy żółtodziób

Kochani Modzi Smodzi etc. dajcie już na luz z tymi patrz punkt regulaminu ten czy tamten,skoro to i tak nie ma wpływu dla zdesperowanych graczy. Poprosimy o konstruktywne i rzeczowe rozwiązania. Od porad jest "wujek dobra rada" :)

CIVIC-VIII and alma116 like this.
  14. -zafael-

-zafael- Forumowy żółtodziób

u mnie ten sam problem, jedno konto działa, drugie nie (i też koza i koń na pierwszym planie), tyle e wydaje mi się że oba konta zakładałam przez wp.

CIVIC-VIII likes this.
  15. farmer15001009000

farmer15001009000 Czeladnik forum

CIVIC-VIII and złagrakula16 like this.
  16. złagrakula16

złagrakula16 Czeladnik forum

dzięki, rano im napiszę długą epistołę
    Chris dzięki

CIVIC-VIII and titi-bum like this.
  17. ___mamuśka___

___mamuśka___ Czeladnik forum

i to jest bardzo pocieszające:D
    skoro niemcy też mają ten problem,to na bank BP zacznie działać..

CIVIC-VIII likes this.
  18. Kamel

Kamel Forumowy żółtodziób

ten sam problem, jedne konta działają, ale oczywiście to główne, najważniejsze, które jest mi potrzebne...NIE. no super jest xD

CIVIC-VIII and Irmina101 like this.
  19. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Robaczek chyba idzie spać, nie ma sensu dłużej siedzieć i czekać na gwiazdkę z nieba. Mam nadzieję że jak się obudzę wszystko będzie normalnie i nie będę musiała zakładać drugiego konta bym mogła coś tu napisać.

CIVIC-VIII likes this.
  20. zabilimikonto

zabilimikonto Forumowy żółtodziób

od kilku godzin czekam żeby zebrać upiorną bawełnę jak tak dalej pójdzie to sobie pozbieram... chwasty - cały wkład nasion (nie mówiąc o zbiorach idzie się huśtać). skoro wp wycofało się ze współpracy z bp to chyba wiedzieli o tym wczesniej - trzeba było poinformować i "jakoś oddzielić " konta z adresem wp żeby działały prawidłowo i nie mam tu pretensji do moderatorów, tak tylko daję upust irytacji. Dobrej nocy i odwyku od farmy

CIVIC-VIII and Kamel like this.
Thread Status:
Not open for further replies.