Problem z zalogowaniem się na konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 29 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cypek235

cypek235 Forumowy żółtodziób

A u mnie dzisiejszy hallowenowy prezent jest nie odebrany. Rano nie było na to czasu, a po południu gra padła.

bomercik lubi to.
  2. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Mam dokładnie taką samą sytuację. Ja mogę się zalogować bez problemu, moja siostra - nie. Poziom na farmie mamy ten sam, na wyspie ona jest nieco niżej. No i co? Siedzi wściekła i się na mnie gapi. Jej zbiory przepadną; Jak dziś nie zbierze - to jutro chwasty będą a to przecież rośliny eventowe!!!!

3. Irmina101

Irmina101 Okazjonalny autor

Jest jeszcze fajniej.
    Złożyłam nowe konto, ale mogę zalogować się na nie tylko ze strony BP czyli http://farmerama.bigpoint.com/?action=internalGame Żebym to ja wcześniej wiedziała, to z partnerów człowiek nie korzystałby, Wiadomo, dziś jest partner a jutro może nie.
    Tylko dlaczego już teraz przez inne strony niż BP, z nowym loginem i hasłem na nową farmę nie wejdę?
    Bądź mądry i pisz wiersze:p

Jestem w stanie pogodzić się, że bieżący event już nie dla mnie.
    Ale boję się czy odzyskam swoją farmę, po tylu latach pracy, zaangażowania i radości
    Nie jestem w stanie zaczynać od nowa

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jakleci.kacper33, Twój post usunęłam jako off-top. Zapoznaj się proszę z Regulaminem forum zwłaszcza z punktem 2.10. Podważanie decyzji członków ekipy/skargi na ekipę. Jeżeli masz jakieś uwagi dotyczące mojej pracy zapraszam Cię do napisania zgłoszenia do Pomocy Technicznej skierowanego do moich przełożonych BA_Chris, i BA_Izoldy*.

5. meg

meg Forumowy żółtodziób

mam to samo

6. kasia222222

kasia222222 Forumowy żółtodziób

mam tak samo Bronek82 i moja żona Kubozaur

7. ewissko

ewissko Okazjonalny autor

Zgłaszam podobny problem do mnie zgłosił się mój sąsiad kazik102 nie może zalogować się na swoje konto , facet z koniem go nie wpuszcza .

8. meg

meg Forumowy żółtodziób

problem jest chyba u wszystkich nie ma co do pomocy pisać tylko niech to ogólnie naprawią, bez sensu......

9. ___mamuśka___

___mamuśka___ Czeladnik forum

dajcie namiary na jakieś zagraniczne strony..........
    popróbowałabym.................

10. Irmina101

Irmina101 Okazjonalny autor

Polak, Węgier dwa bratanki, itdxD
    Kosmos:wuerg:

kasia222222 lubi to.
  11. kasia222222

kasia222222 Forumowy żółtodziób

Cieszyłem się że 10 dni jest pełnia zrobię zadania mroczne a tutaj lipa:( na farmie jak ruszy to chwastów makabryczne ilości i do tego strata nasion, a jak nie ruszy to nie będę grał - Bronek82

12. bomercik

bomercik Forumowy żółtodziób

dorota 63 poziom 86 gram już 4 lat i co nie mogę się zalogować moi sąsiedzi grają a ja jestem wściekła i co dalej naprawcie to wreszcie .

13. aszka32

aszka32 Forumowy żółtodziób

chora sytuacja :( ja mam 89 level i mogę się logować, a mój syn jest o jeden wyżej i niestety nic z tego, jest tak wściekły, że aż poszedł spać. Dodam tylko, że oboje zakładaliśmy konta w przybliżonym czasie

14. ramzess22

ramzess22 Forumowy żółtodziób

Poszłam córkę spać położyć wróciłam z myslą że wszystko działa a tu ........ nic cisza

15. meg

meg Forumowy żółtodziób

ciekawe czy oni cos robia czy tylko zwalaja wine na 'partnerow'....

16. z14_zetor

z14_zetor Forumowy żółtodziób

mam ten sam problem z logowaniem się do gry, jesli chodzi o logowanie się przez wp, to ja nie mogę, ale moja córka może... jakoś to wybiórczo idzie...
    jesli chodzi o to ciagłe usuwanie postów graczy przez smodów... lepiej zabrać się za robotę i pomóc graczom wrócić do gry, niż usuwać krytykę na swój temat :)

17. titi-bum

titi-bum Forumowy żółtodziób

Czytam was i jest mi smutno! wspolczuje wam!

mysle ze to wina WP,
    zrobcie moze tak jakbyscie zapomieli haslo, jesli po otrzymaniu linka na skrzynke pocztowa WP
    pasek przekierowujacy do wpisu _wpisz nowe haslo_znowu przeniesie was na ta strone:
    http://lp.farmerama.com/lp/partner?aid=473
    to wina lezy napewno po stronie WP.

Konta nie przepadna, napewno nie! taka mam nadzieje, kazdy z nas ma ID a ten przydziela BP i tu w tak masowej ilosci utraty Farm
    nasza ekipa i BP, beda musieli sie wziasc za WP!

Powodzenia.

Megan lubi to.
  18. złagrakula16

złagrakula16 Czeladnik forum

Moja farma też odpłynęła w siną dal, przynajmniej chwilowo:cry:
    a może jest to sposób na powstanie nowych kont,
    ale będzie nowych kurczaczków
    żeby wiedzieć co się dzieje też byłam zmuszona założyć nowe konto, ale grać na nim nie zamierzam>:(>:(

19. farmer15001009000

farmer15001009000 Czeladnik forum

Ludzie ja wiem, że każdy z nas jest zdenerwowany (łagodnie ujmując) i emocje biorą górę ale wydaje mi się, że do jutra i tak się nic nie rozstrzygnie. Nawet jeśli bp rozwiąże sprawę to nie zrobią tego dzisiaj...
    Nie pozostaje nam nic innego jak czekać do jutro na reakcję BP a ze swojej strony niech KAŻDY kogo problem dotyczy wysyła meile do supportu wp a jutro po 8 rano trzeba dzwonić do ich pomocy technicznej (tu mogą pomóc również także Ci co nie mają problemu - im więcej zgłoszeń tym lepiej) - może taka zbiorowa akcja coś da. W końcu poszkodowanych mogą być setki farmerów.

złagrakula16, poptakach oraz Megan lubią to.
  20. Megan

Megan Komandor forum

Współczuję graczom, którzy nie mogą się zalogować do gry, wczoraj to było kilka godzin, dziś jest o wiele dłużej.
    Sama mam obawy, czy po wylogowaniu się będę mogła wejść z powrotem, dlatego nawet nie odświeżam strony, kombajn zbiera z pól roślinę ponad minutę, w ogóle wszystko jakoś niemrawo chodzi.

Oby do jutra wszystko wyjaśniło i naprawiło się, czego życzę wszystkim.

poptakach lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.