Problem z zalogowaniem się na konto

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wiocha5, Oct 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kilka postów nic nie wnoszących do tematu usunęłam.

Bardzo Was proszę o wyrozumiałość, jako moderator nic w tym wypadku nie mogę zrobić. Jak wynika z ostatniego ogłoszenie do którego link tutaj już podawałam sprawa została zgłoszona Centrali.

Wiem że jesteście rozżaleni, ze przepadają Wam bonusy. Mam ten sam problem, nie mogę się zalogować. :(

bucek12, kolejny Twój post usunęłam, rozumiem rozżalenie, ale proszę o zachowanie spokoju oraz kultury wypowiedzi. Kolejne niestosowanie się do moich próśb może skutkować nałożeniem punktów.

2. dziki-imbir*

dziki-imbir* Forumowy żółtodziób

Oj, źle się dzieje! Próbowałam już wszystkiego i nic :oops: Za to z nudów założyłam nowe konto i sieję sałatę :D Nie wyobrażam sobie zaczynać tej gry od nowa, teraz nie mam nic, a przez ostatnie 4 lata nazbierałam sobie ładne zapasy na starym koncie. Nie zamierzam pisać do WP, to z BP mam umowę i konto.
    A event na straty, bo dzisiejszy dzień miał być kluczowy, później z racji zbliżających się dni nie będę miała czasu -.-

poptakach likes this.
  3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Czyli dzisiaj WP a jutro Onet? Co nas obchodzą te zależności? Każdy jakoś zakladał konto i nie myślał czy od tego czy innego partnera. Ludzie płacą i wymagają, gra już dawno nie jest darmowa i to wszystko ma przepaść? Ciekawe jak to wszystko się skończy.......BP zamiast umywać ręce jako właściciel gry powinien zrobić wszystko żeby nie stracić graczy, bo inaczej prędzej czy później sami stracą pracę.
    Bardzo wszystkim współczuję i łączę się w bólu.

4. poptakach

poptakach Czeladnik forum

Wadero-Wy sowy do centrali wysyłacie??? Telefony istnieją-nie szybciej by było jakiś informacji zasięgnąć???

5. ZłaKasia40

ZłaKasia40 Czeladnik forum

a ja mam już 4 poziom

sproketh likes this.
  6. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Jeśli nie naprawią tego w miarę sprawnie i mi się chwaty pojawią będę musiała znowu rozsiewać roślinkę... w nadmiar zaczęłam ubierać lisice -.-o_Oo_O mam nadzieje że to się tylko Robaczkowi śni.. to nie może dziać się naprawdę.

Nutka, ania12355 and Goldmaster82 like this.
  7. Ana

Ana Forumowy żółtodziób

Tylko żeby potem nie zbanowali nas wszystkich za multikonta xD:cry::D:cry::mad:

hlnrys likes this.
  8. ZłaKasia40

o tym nie pomyślałam, no ale jakos trzebabyło o problemie napisać!

Ana likes this.
  9. bunia30

bunia30 Okazjonalny autor

Ta ale zawsze podawana jest ilosc graczy zarejestrowanych a nie aktywnych :)

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

bucek12, Twój post usuwam, w związku z naruszeniem Regulaminu forum nakładam na Twoje konto punkty karne zgodnie z poniższymi punktami Regulaminu:

11. czarsa

czarsa Baron forum

dopiero teraz poczytałam o Waszych problemach i bardzo Wam współczuję...:(( wczoraj rano także nie mogłam się zalogować ale po południu wszystko wróciło do normy...teraz zastanawiam się kiedy u mnie wystąpi problem z logowaniem.
    Trzymajcie się jakoś, chociaż wiem że pisać łatwo gdy człowiek wchodzi i gra trudniej gdy nie może nie ze swojej winy..

12. ramzess22

ramzess22 Forumowy żółtodziób

To już przestaje być śmieszne właśnie moje rośliny powinny być na mojej farmie zebrane. I co? Nie mogę się zalogować na konto a żeby tu napisać musiałam męża zmusić do przypomnienia sobie haseł do konta, bo on już dawno przestał grać. Tak się cieszyłam że ukończę ten event a tu lipa.....

13. ZłaKasia40

ja już dwa razy powinnam zebrać

14. modliszka3

modliszka3 Forumowy żółtodziób

ja dziś nowe konto założyłam(po to żeby wejść na forum) przez WP i bez problemu się na nie loguję a na stare nie modę wejść przez żadną przeglądarkę, a pomoc techniczna BP każe skontaktować się z WP KPINA

Ana and litkajestem like this.
  15. kruszynka21

kruszynka21 Forumowy żółtodziób

Ja również na moim koncie saper2010 z lvl 90 mam problem z zalogowaniem :( o co może chodzić ? kto zrekompensuje mi straty na evencie ? i kiedy odzyskam konto ? czy to nie jest jakiś przekręt ? zauważyłem iż większość osób ma ten oto problem proszę o pomoc/ rozwiązanie problemu ponieważ event już idzie a szkoda każdej minuty w trakcie której można już coś zrobić :)

16. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Nie zazdroszczę Ci dziś pełnienia funkcji moderatora i przykro mi tak po ludzku, że też nie możesz grać. Może jednak jako ludzie władzy moglibyście jako Ekipa wywrzeć nacisk na jakieś działania ze strony BP? Mnie ten problem dziś nie dotknął ale nie lubię kiedy dzieje się niesprawiedliwość.

17. zanetak2012

zanetak2012 Forumowy żółtodziób

Witam
    Moje konto tez nie działa Darekk12 to jest jakas parodia nikt nie podaje przyczyny problemu to kpiny z graczy.
    Gram już od paru dobrych lat i nigdy nie było takiego problemu

18. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jeśli mogę się wtrącić (wiem, wiem to nie jest dział dyskusyjny ale widzę, że już rozszalałej dyskusji nie zatrzymacie) to Wadero, sądzę, że mnie zrozumiesz nie jako SMOD ale jako gracz.

To BP powinno sprawą się zająć a nie nakazywać nie pisać do PT w tej sprawie. Dlaczego? Bo pieniądze, które płacą gracze nie bierze WP a BP. Skoro im nie zależy na kasie to z pewnością CI, którzy swoje konta potracili nie będą kolejnych zakładać aby grać ponownie. I kasy nie będzie.

Zróbcie coś z tym, bo ja już się boję czy jutro na farmę się zaloguję.

19. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Po postach widzę że problem z wejściem mają głownie gracze z dużym stażem, sama mam konto od 2010 roku o ile dobrze pamiętam... Zaczyna to się robić co najmniej nie smaczne aczkolwiek innych słów bym użyła gdyby można było. niektórzy w tą grę wkładają nie tylko swój wolny czas tak jak ja ale wielu topi w niej niemałe sumy pieniędzy więc taka kilku godzinna przerwa z nie wiadomo jakiej przyczyny to dla nich duża strata. Tym bardziej że problem dotyczy tylko jakiejś części graczy a jeśli tylko tych co maja konta przez WP czyli tylko część graczy z polski więc na jakąś rekompensatę nie ma co liczyć. Gdyby to dotyczyło wszystkich i pociągnęło dłużej można by było liczyć na przedłużenie eventu czy inne bonusy.

Goldmaster82 and ZłaKasia40 like this.
  20. zabilimikonto

zabilimikonto Forumowy żółtodziób

i dalej nic, wróciłam do gry po 2 latach przerwy (poziom 88 moze i nie powala ale ciężko go wyklikałam :) ) to miał być pierwszy event zrobiony od początku do końca - cóż może "następną razą" się uda. konto nadal nieaktywne ech

Thread Status:
Not open for further replies.