problem z zalogowanie się do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 19 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

witam nie mogę się zalogować od ósmej rano są problemy z wejściem do gry ,strona za długo się wczytuje a czyszczenie nic nie daje nie pomaga też zmiana przeglądarki normalnie nerwy szarpie czekanie na załadowanie się strony .>:(:(-.-:eek:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Lunari78. Nie mamy na chwilę obecną żadnych informacji o występowaniu problemów z logowaniem. Próbowałaś sprawdzić swoje połączenie z internetem, ewentualnie zrestartować modem/router?

3. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

nie ale nie wczytuje mi kalendarza logowania

4. SMOD_Atena

Lunari78 nie bardzo rozumiem. Czyli z zalogowaniem do gry nie masz problemu, tylko u Franka nie wyświetla się ilość dni nieprzerwanego logowania? Co masz dokładnie na myśli pisząc: "nie wczytuje mi kalendarza logowania"?

5. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

problem jest ze wszystkim za długo się wszystko wczytuje i ładuje restart neta nie pomógł nie wiem może operator znów nawalił:(

6. SMOD_Atena

Być może problem leży po stronie dostawcy internetu, może spróbuj jeszcze wyłączyć i włączyć ponownie komputer/laptop, czasami to jest potrzebne. Sprawdź czy nie są uruchomione w tle jakieś programy, które korzystają z wtyczki Flash, ewentualnie spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować wtyczkę: Reinstalacja Adobe Flash Playera.

Jeśli po tych czynnościach problemy nie ustąpią to napisz proszę do PT: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. meckenzy

meckenzy Czeladnik forum

nie można załadować strony a wszystkie inne strony działają

8. Rielle78

Rielle78 Zaawansowany

ja też nie mogę wejść ładowane stoi na 55 i nic nie pomaga>:(

9. SMOD_Atena

Na jakich przeglądarkach występuje problem, czy przeglądarki i wtyczka AFP jest aktualna?

10. meckenzy

meckenzy Czeladnik forum

dalej to samo od wczoraj nie można się zalgowac >:(

11. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

dalej mam problem nie wczytują się dekoracje na pnączu i ogródków ozdobnych

12. SMOD_Atena

meckenzy pytałam wyżej o przeglądarki i AFP, sprawdź proszę na różnych przeglądarkach i czy wtyczka nie uległa uszkodzeniu. Napisz proszę od jakiego dostawcy masz internet?

Lunari78 czy próbowałaś odinstalować i ponownie zainstalować wtyczkę AFP (wyżej podałam link do poradnika)? Z jakiej przeglądarki i usług internetowych korzystasz?

13. Merrick

Merrick Moguł forum

co się dzieję z grą nie wypadają wypadajki nie mogę posiać po zbiorach z pola bo po odświeżeniu zbiory wracają na pole przechodzęnie z pola na pole to dramat bo grę trzeba ciągle odświeżać a dekoracjie na pnączu znikły

wtyczka jest nowa a przeglądarka to google wczoraj sprawdziłam pozostałe i jest to samo neta mam od vectry

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 listopada 2019
  14. SMOD_Atena

Merrick też korzystam z przeglądarki Google Chrome i ani wczoraj ani dzisiaj nie miałam żadnych problemów. Normalnie loguję się do gry, ze zbiorów wypadają różne narzędzia, sole, cukry, itd... i wszystkie czynności zapisywane są bez problemu.
    Być może występują jakieś problemy/zakłócenia w dostawie internetu bo tylko kilku Graczy zgłasza problemy z zalogowaniem czy zbiorami, przechodzeniem na inne plansze (u Ciebie) i warto sprawdzić to połączenie szczególnie jeśli jest to Wi-Fi.

15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Wczoraj miedzy 10-11 również u mnie były zawieszenia, zwłaszcza na polach z itemami i na pnączu.... nie wyświetlały mi sie, albo z dużym opóźnieniem.....Korzystam z Chrome. Zresetowałam i Wi-fi i laptopa i problemy ustąpiły. Może to samo powinny zrobić osoby z tymi kłopotami.

16. SMOD_Atena

skaliwa dziękuję za pomoc, to też już wyżej proponowałam.

Lunari78 czy po zastosowaniu się do wyżej podanych wskazówek nadal masz problemy?

17. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.