problem z zalogowanie się do gry powrócił

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Irmina101, 30 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Irmina101

Irmina101 Okazjonalny autor

Prze pół dnia farma działała, a teraz ponownie nie mogę zalogować się na swoje konto.
    Dzieje się to samo co wczoraj.

2. krisdud

krisdud Forumowy żółtodziób

u mnie wczoraj nie działala farma,straciłem całą upiorną bawełnę:( teraz jest ok. ale nie wiem na jak długo

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

4. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

przez 15 min blokowało mnie jak wczoraj ale teraz jest ok. Coś jednak się dzieje.

5. grarus3

grarus3 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie, czy w związku z tym, że wczoraj straciliśmy cały dzień i nie mogliśmy zbierać i siać , czy będzie jakaś rekompensata za ten stan rzeczy. Ja straciłam super nawóz i super paszę, ponieważ nie skorzystałam z wcześniejszego zbioru. Do gry mogłam się zalogować dopiero dzisiaj popołudniu.

6. krisdud

krisdud Forumowy żółtodziób

W rekompensacie dają trochę zośki, a co z moim dopalaczami i straconym kombajnie , nie mówiąc o tym,że upiorna bawełna przepadła i zaczynam od 5 nasion !:(

7. wrona4

wrona4 Forumowy żółtodziób

ja straciłam super nawóz, kombajn i całą bawełnę upiorną :( :(

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wszelkie decyzje o rekompensatach podejmowane są przez Centralę . Na chwilę obecną przyznana została rekompensata, o której mowa jest w tym Oficjalnym Ogłoszeniu : >>>klik<<<. Jeśli otrzymamy jakieś nowe informacje, to pojawi się w tej sprawie stosowne ogłoszenie, w związku z czym zapraszam do śledzenia działu ogłoszeń.

QQRYQ333 lubi to.
  9. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

odpukać w niemalowane, wszystko działa:)

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro wszystko działa to niech już tak pozostanie. Ja też odpukałam w niemalowane i tymczasem temat zamykam.

waderówek lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.