problem z zaliczeniem misji z przeglądarki google

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 24 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

Witam mam problem robię misję w obronie twierdzy i nie mogę dodać towaru do postępu misji klikam na dodaj i nie ma reakcji natomiast na strona forum się długo ładuje .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Lunari78. Sprawdź proszę czy posiadasz wymagane w misji towary, czyli kartonowe pudełka.

Jeśli forum długo się ładuje to wyczyść proszę pamięć przeglądarki lub zaloguj się do gry np. na Firefox i spróbuj przejść na forum.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

arekkosa Twój post usunęłam, nie o tym mowa w tym wątku. Zajrzyj proszę do poradnika: Bahamarama - od A do Z, lub do wątku w którym padło identyczne pytanie: dżungla. Na przyszłość używaj stosownego słownictwa bez zwrotów traktowanych jako również jako przekleństwo.

4. Lunari78

Lunari78 Książę forum

problem z msją był spowodował problem z internetem i przeglądądarką chrome dziś już go nie ma

5. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.