problem z zakupem superpaszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna1558, 25 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna1558

krystyna1558 Czeladnik forum

ok 1/2 godziny temu zakupiłam duzy pakiet superpaszy i jeszcze jej nie mam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z jakiej formy płatności korzystałaś?

3. krystyna1558

przez dotbay

przelew z konta w banku

Twoje posty połączyłam.Jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 kwietnia 2015
  4. SMOD_Atena

Czyli forma płatności w miarę szybka.Niemniej jednak dzisiaj jest sobota więc pieniądze na koncie odbiorcy mogą być zaksięgowane dopiero w poniedziałek.Otrzymałaś potwierdzenie o wysłaniu środków?Czy próbowałaś się wylogować i ponownie zalogować do gry?

5. krystyna1558

juz to robię.niestety nic sie nie zmieniło

6. SMOD_Atena

Jeśli otrzymałaś potwierdzenie wysłania pieniędzy na konto BP,zakupiony pakiet nie został dopisany to skorzystaj proszę z formularza płatności : >>>KLIK<<< Wysyłając zgłoszenie tym formularzem będziesz miała możliwość sprawdzenia statusu Twojej płatności.Z pozycji forum nie mamy niestety takich możliwości.

Jeden z Twoich postów zawierający emotkę usunęłam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. Autorka była obecna na forum ( Wczoraj o 12:04 ) ale więcej pytań nie widzę, rozumiem więc że wszystko jest jasne i watek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.