problem z zakupami na targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aloszaaa, 1 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aloszaaa

aloszaaa Forumowy żółtodziób

Witam. Przed chwilą kupiłam na targu papugi: 1 x 50 szt., 1 x 50 szt. i 1 x 100 szt.
    Za całe 200 szt. pobrane zostały sianogrosze, a otrzymałam tylko 100 szt. Jak to rozwiązać?

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Przeloguj się i sprawdź czy masz tyle papug ile kupiłaś :)

3. aloszaaa

Przelogowałam się zaraz po tych zakupach, ale nic się nie zmieniło. Co jeszcze można zrobić?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

aloszaaa, czy po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu ilość papug i sianogroszy nadal się nie zgadza? Zastosuj się proszę do tego poradnika: Gdy gra nie działa :)

Antenka18, dziękuję za pomoc. :)

5. aloszaaa

Przejrzałam Poradnik, zastosowałam zalecenia, czyli wyczyściłam pamięć, ciasteczka i dalej ilość papug się nie zmieniła. Sprawdziłam, czy dalej tak się dzieje i kupiłam jedną sztukę, i ta sztuka wskoczyła, a poprzednie 100 nie.
    Swego czasu miałam podobną sytuację i, o ile dobrze pamiętam, to była możliwość sprawdzenia tego na poziomie Waszych informatyków. Czy jest taka możliwość? Szkoda mi tych uciułanych sianogroszy.

6. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Napisz do Pomocy Technicznej :) Formularz masz na samym dole strony z grą :)

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

aloszaaa, jeżeli nic nie pomaga, zastosowanie się do poradnika nie przynosi rezultatów to napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej. Poradnik: ..::klik::.. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Antenka18, dziękuję za pomoc. :)

8. aloszaaa

Nie, nie mam więcej pytań.
    Dziękuję i pozdrawiam FARMERAMĘ :)

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również pozdrawiam, skoro dalszych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.