problem z zagrodami na baha i walentynka dla Zosi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kontra_85, 19 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kontra_85

kontra_85 Forumowy żółtodziób

Witam! Nie wiem, dlaczego ale nie mogę postawić klatki dla papug ani wybiegu dla małp. Na obu jest żółty znak "kółko i skośna kreska", nie da się tego kliknąć. To samo, jak próbuję postawić walentynkę w ogrodzie ozdobnym. Może ktoś podpowie, o co chodzi.... Czy ja o czymś nie wiem, coś przegapiłam... Pozdrawiam

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Rozumiem, że te małpy stawiasz na Bahama? Przeloguj sie, wyczyść ciasteczka... Jak nie ustąpi pisz do Pomocy Technicznej.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kontra_85, zastosuj się proszę do tego poradnika: Gdy gra nie działa, czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej, jak również sprawdzenie i/lub aktualizacja AFP, powinno pomóc :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

{Monia}, dziękuję za pomoc :)

4. kontra_85

kontra_85 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedzi. Na problem z zagrodami- pomogło, natomiast Walentynki dla Zosi nadal nie mogę umieścić w ogrodzie ozdobnym... :(

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kontra_85, przeoczyłam pytanie o item. :) Jak podaje poradnik eventowy:
    Walentynka dla Zosi
    725 TPD co 10h
    4 małe pola

Skoro item daje TPD, prawdopodobnie trzeba go ustawić na wyspie :) Spróbuj tam :)

6. Odpowiedz została udzielona pytań nie ma więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.