problem z zagrodami i sadzeniem drzew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agne.37, 31 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agne.37

agne.37 Forumowy żółtodziób

od tygodnia nie mogę posadzić żadnego drzewka kupionego lub otrzymanego,nie mogę też umieścić żadnej nowej zagrody.Kiedy chcę umieścić coś nowego cała plansza się wiesza i świeci na czerwono :).Tworzenie nowych pól jest możliwe.Proszę o pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A próbujesz postawić te zagrody i drzewka po usunięciu pól uprawnych na zielonej trawie?
    Jeśli tak i problem występuje,to spróbuj proszę zastosować standardowe czynności,czyli czyszczenie ciasteczek,aktualizacja wtyczki AFP,itd...: PORADNIK
    Jeśli te zabiegi nie przyniosą pozytywnych efektów,to napisz proszę do Pomocy Technicznej.

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2014
  3. agne.37

agne.37 Forumowy żółtodziób

Oki,próbuje :)

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy udało Ci się już uporać z problemami? :) Autorka straciła zainteresowanie wątkiem, więc zamykam. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 stycznia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.