problem z wysłaniem wiadomości do PT

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jaadao, 17 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Wysłałam wiadomość do PT dotyczącego błędu w płatnościach. Dostałam odpowiedź na e-maila z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia- problem w tym ,że podano w niej numer konta bankowego nienależącego do mnie. Chciałam wysłać sprostowanie, niestety nie mogę wysłać 2 wiadomości. Teraz muszę czekać na odpowiedź, w której będzie mowa o tym fakcie.To jakiś obłęd..... Od maja mam problemy z płatnościami,nie mogę odczytać wiadomości od PT ponieważ przysłane na e-maila hasło nie działa itd.itd A chciałam tylko kupić Turbo Młyn.....
    zgłoszenie dot. płatności #734872

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jaadao skoro masz problem dotyczący płatności i zgłosiłaś go już do Działu płatności za pomocą Formularza to pozostaje czekać na rozwiązanie problemu.
    Jeśli zapomniałaś hasła do poczty email to spróbuj to hasło odzyskać i zalogować się na pocztę, ewentualnie napisz do naszej Pomocy technicznej prośbę o zmianę adresu email przypisanego do konta, do którego obecnie masz dostęp. Możesz również wysłać zapytanie odnośnie zaistniałego problemu z płatnością.

A doraźnie możesz skorzystać z formy płatności jaką jest Paysafecard, nie wymaga konta bankowego i jest bezproblemowa.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.