Problem z wypadajkami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pikolokolo, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pikolokolo

pikolokolo Forumowy żółtodziób

Witam. Mam pytanie dotyczące ilości przedmiotów które wypadają z pól podczas eventów. Dokładnie chodzi o to, że gram równocześnie na dwóch farmach (moja mama chwilowo nie może więc pomagam jej na farmie) mimo iż jesteśmy na tym samym poziomie, sieje to samo na takiej samej ilości pól to nie mogę przejść już kolejnego eventu bo brakuje w/w wypadajek natomiast u mamy się udaje i przedmiotów jej jeszcze zostaje. Jak to możliwe? Coś mi się tu nie zgadza i szczerze mówiąc czuję się rozczarowana. Z góry dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam PIKOLOKOLO(MOD)

Post edytowałam i proszę nie podawać swoich danych na forum

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 marca 2015
    malinarp lubi to.
  2. malinarp

malinarp Mistrz forum

Jesli mowisz ze siejesz to samo i poziom macie ten sam to sprawdz prosze misje pucharow w Spoldzielni bo moze tym sie roznicie .

3. Przypominam że zabronione jest korzystanie z konta innej osoby, zapoznaj się z OWH, za takie praktyki konto może zostać zablokowane

OWH

Ilość wypadajek na kontach jest losowa i nie mamy na to wpływu

malinarp dziękuję za pomoc :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

4. Pytań nie ma więc wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.