Problem z wymiana.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Teddusiowaty, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Teddusiowaty

Teddusiowaty Forumowy żółtodziób

Od 24 do tej pory nie mogę dokonywać wymian, po zakupie większej ilości licencji za floreny. Niby mam być 'cierpliwa' ale trochę za długo to trwa. Jakieś rozwiązanie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie bardzo rozumiem w czym problem? Zakupiłaś licencje i nie możesz dokonać wymian w balonie?Czego konkretnie nie możesz wymienić?

3. Teddusiowaty

Nie mogę nic wymienić chociaż mam odpowiednią ilość licencji na wymianę oraz drzew/zagród.

4. SMOD_Atena

Być może ma to związek z występującym błędem,o którym mowa w tym ogłoszeniu : >>>KLIK<<<
    A być może oferty zostały już zrealizowane,a znikną z opóźnieniem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Teddusiowaty

Czyli mam rozumieć, że przez 14h ekipa nie jest w stanie rozwiązać problemu? W takiej sytuacji tracę możliwość skorzystania z eventu, a z tego co zauważyłam nie tylko ja. Więc pytanie czy ekipa ma zamiar chociaż to przedłużyć, skoro nie daje sobie rady?

6. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

też chciałam wymienić granatowiec a tu lipa -.-
    przelogowanie nie pomaga, oferta dalej wisi jako aktualna

7. SMOD_Atena

Teddusiowaty,ekipa zajmująca się stroną techniczną gry na pewno pracuje nad rozwiązaniem problemu,być może nie jest to proste.Ewentualne przedłużenie leży w gestii twórców gry,ale oczywiście jak zawsze opinie Graczy są przekazywane.Niemniej jednak ja jako Gracz wolę już tak jak jest,niźliby miał być balon zamknięty jak to już kiedyś miało miejsce.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. Autor był obecny na forum (Wczoraj o 21:13 ) ale więcej pytań nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.