Problem z wejsciem na farme

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Magdam.1__, 7 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie moge wejsc na farme, otwiera sie do 55% i koniec.

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Spróbuj zalogować się do gry z innej przeglądarki, a także skorzystaj proszę z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. U siebie bez problemu zalogowałem się na Farmę, więc może jest to tylko chwilowy błąd, który uda się rozwiązać za jego pomocą.
    Daj znać, czy udało się wejść do gry :)

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No dobrze. A dlaczego mam informację,że witryna jest niezabezpieczona? Od dzisiaj mi sie pojawia..

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Niedawno pojawiło się w tej kwestii OO. Obecnie trwają prace nad dostosowaniem gry do wymagań bezpieczeństwa w nowszych wersjach przeglądarek i na razie taka informacja może się wyświetlać: >>klik<< :) Po zalogowaniu się ta informacja znika.

5. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Probowalam, z trzech przegladarek, poradnk gra nie dziala znam na pamiec, wszystko mam o.k. Nie udalo mi sie wejsc, myslalam, ze to jakies problemyz gra , moze konserwacja. Ale skoro nic takiego to trudno, nie wejde, czasu nie mam bo jestem w pracy, moze jutro sie uda. Dziekuje.

6. Sookie

Jestem zalogowana do gry. Na pasku nadal mam informację,że połaczenie z tą witryną nie jest bezpieczne i żebym nie podawała np. numeru karty ..

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jest to dość dziwne. Mam zaktualizowaną Mozillę i informacja o niezabezpieczonej stronie wyświetla mi się do czasu pojawienia się owieczek. Po wprowadzonych zmianach, czasami zalecane jest wejście na dane strony z wykorzystaniem https:// w pasku adresu, aby przeglądarka sama wyszukała bezpieczne połączenie. Może spróbuj zalogować się w ten sposób?
    Może w takim razie jest to problem z połączeniem internetowym? Być może sieć jest zbyt obciążona i przez to występują takie problemy. Ciężko mi zweryfikować, co innego może być problemem. W ostateczności pozostaje kontakt z Pomocą Techniczną.

8. Sookie

ja mam teraz kolejny problem. Po zalogowaniu do gry na lapku, na chromie nie mogę nic napisać na forum. teraz piszę z fona z puffinem.No nie wiem dlaczego nie mogę pisać korzystając z laptopa

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Spróbowałaś napisać post z innej przeglądarki? Według mnie wygląda to bardziej na problem ze sprzętem lub z samą przeglądarką. Dla pewności poprosiłam o sprawdzenie tego w ten sam sposób (bo sama z Chroma nie korzystam) i post na Forum się pojawił.
    Spróbuj napisać coś na Forum, ale w trybie incognito. Jeśli wszystko będzie w porządku, sprawiać problemy może jakieś rozszerzenie/dodatek.

10. idziebida

idziebida Forumowy żółtodziób

Witam
    Też mam problem z zalogowaniem się do gry
    Ładuje się do 55% i koniec

11. Sookie

Napisałam post z fona z puffinem i bez problemu sie pokazał. Pogrzebałam w przeglądarce i okazało się,ze mam wyłączone wytczki. Juz jest ok ale strona nadal niezabezpieczona.Pisać już mogę miłego wieczoru a raczej nocki:)

MOD_Cookie* lubi to.
  12. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Prawie trafiłam z tymi wtyczkami ;) W kwestii zabezpieczenia, jeśli masz taką możliwość, skorzystaj jeszcze z Mozilli - tutaj działa to bezproblemowo :)
    Czy skorzystałaś z poradnika zamieszczonego powyżej?

Sookie lubi to.
  13. mietladen87

mietladen87 Czeladnik forum

przepraszam że sie podłącze pod temat ale mam taki sam problem a nie chce zakładaćc takiego samego tematu probowałem wejść przez chrome i nic stoi na 55% teraz jestem na mozilli i taka sama sytuacja 55% robiłem wszystko według poradnika nawet w tym momencie jak pisze gra się próbuje wczytać :(

14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

mietladen87, zalecenia powyżej.
    Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

15. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie mam pytan , widze tylko, ze ten problem dotyczy wielu graczy, cos jest chyba nie tak z gra. Ja dziekuje.

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wczoraj była synchronizacja, dlatego też należy zastosować się do wskazówek z podanego wyżej poradnika: >>Gdy gra nie działa<<.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.