Problem z wejściem na forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monia1125, 29 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Takie małe pytanko, ostatnio (od 2 dni) coraz częściej (tak kilka razy dziennie) mam problem z wejściem na forum, pojawia się taki komunikat: "An unexpected error occurred. Please try again later." na białej czystej stronie. [Dziś - przed momentem - wywaliło mnie z forum i jak chciałam wejść znowu to kilka razy musiałam odświeżać.]
    Oczywiście po odświeżeniu, ponownym wejściu w końcu udaje mi się wejść.
    Dodam że czyściłam wszytko na kompie (wczoraj - bo pierwsza myśl że to trzeba zrobić), mam wszytko aktualne, korzystam z firefox.
    Problem pojawiał się wcześniej, ale tydzień temu stawiałam nowy system, wgrywałam wszytko od nowa, i chodziło bez problemu, dodam że tylko z wejściem na forum mam taki problem, farma ładuje się normalnie, inne strony też.
    Czy to jakiś błąd? I czy u mnie na kompie czy ogólnie z forum? A może to przez dużą ilość użytkowników?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Sprawę tą przekazaliśmy już wyżej, póki co jeszcze nie mamy bliższych informacji, u mnie też się coś takiego pojawia, ale po chwili zanika i już można normalnie korzystać z forum. :)

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Czyli nie jestem sama, i to raczej nie mój komputer - tylko coś u Was..
    o kurczaczki podczas pisania tej wiadomości wywaliło mi - mgławo przeźroczysty ekran, i czerwoną ramkę a w niej czarny napis - taki jak już cytowałam...
    W każdym razie czekam na info, jak już będziecie wiedzieć czy to poważne (no wiem że w tym momencie nie, ale wiem ze to różnie bywa z takimi chochlikami) i czy długo potrwa, będę śledzić OO i ogólnie forum - o ile mnie nie wywali... ;)

4. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Ja wiem dlaczego forum pada :p
    Śledzi nas taki jeden Robot: Google

A tak poważnie to dzisiaj już 3 razy mnie wpuścić nie chciało,na szczęście po odświeżeniu jest ok ;)

5. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ojej eewunia67 ale dużo do czytania podrzuciłaś.... ;) Mnie teraz co chwila wywala, ale mam cierpliwość, czekam na zbiór, posieję nowy, a w między czasie tak sobie tu siedzę...
    Czy można się uzależnić od forum xD A tak poważnie, to mam nadzieję ze to przejściowe..

EDIT:
    Jest coraz gorzej, wywala mnie co chwila, muszę prawie cały czas odświeżać, albo od nowa wchodzić..

Ostatnie edytowanie: 29 października 2014
  6. BA_Chris

BA_Chris Guest

U mnie też się wiesza, póki co przekazaliśmy to wyżej, trzeba czekać. ;)

7. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Eh... Cierpliwości o przybądź, dobra zwiesza się zakodowane, jak tylko będzie wiadomo ze już można być spokojnym dawaj znać :)
    Gorzej jak całkiem nie będę mogła wejść... ale możę nie będzie tak źle

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy masz jeszcze jakieś pytania? ;)

9. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Nie, jak na razie nie, a przynajmniej nie w temacie ;)

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie tutaj wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.