problem z wejściem na łąke

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 7jessy75, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Od wczoraj mam dziwny problem i w zasadzie nie wiem gdzie z nim uderzyć.
    Otóż gram na przeglądarce google chrome i od wczoraj mam problem z wejściem na łąke gdzie stoi ogród dendrologiczny.
    Ogród stoi na leśnej polanie i strona mi sie nie chce załadować. Nawet godzine wczoraj czekałam. Załadowuje sie do 99% po czym stoi jak zamurowane i kwiatek kręci się na miejscu ogrodu. Reszta stron wskakuje ładnie i szybko. Nawet na bahamie gdzie stoi tropikalny ogród też bez problemu wchodze.
    Zrobiłam taki myk , że zalogowałam się przez Mozille ( bo na Mozilli nie było problemu), usunełam ten ogród. Po czym weszłam znów przez chrome i leśna mi sie załadowała w 100%.
    Następnie chciałam postawić ogród ponownie i po kliknięciu na niego w pasku znów wszystko zaczęło sie od początku czyli 99% i kwiatek.
    I tak ze 3 razy. Po każdym odświeżeniu strony leśna mi sie załadowała a jak chciałam wystawić z paska ogród, zaczął kręcić sie kwiatek i nie dało sie nigdzie przejść - trzeba było odświeżać.

Niby moge grać na Mozilli,ale jakos zdecydowanie wole Chrome i nie wiem co z tym fantem zrobić. Bo dzis też próbowałam kilka razy i nic - nie chce sie załadować ogród dendrologiczny i koniec.
    Zaznaczam, ze wszystko wyczyszczone. Wszystko działa super fajnie prócz tego nieszczęsnego ogrodu na leśnej polanie.
    Aha i przez Mozille postawiłam ogród na głównej i na dzikiej i przez chrom nie mogłam wejść na ta polane na której aktualnie stał ogród. Załadowało się wszystko na 99% i jak staneło tak stało.

Przepraszam za taki długu post, ale chciałam opisać dokładnie problem i poradzicsie co zrobić, bo zdecydowanie wole grać na chrome.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7jessy75 faktycznie dziwna sytuacja i spotykam się z takim problemem po raz pierwszy. Z poziomu forum jednak niczego nie jestem w stanie sprawdzić i w takiej sytuacji zapraszam ze zgłoszeniem do PT. A zanim napiszesz do PT to może spróbuj sprawdzić czy przeglądarka jest aktualna, ewentualnie ją zaktualizuj bo skoro na Mozilli nie ma żadnych problemów to wygląda na to, że coś z Chrome nie jest w porządku.

Może spróbuj postawić ten Ogród w innym miejscu albo na dzikiej czy na głównej łące skoro jak napisałaś na innych łąkach nie ma takiego problemu. Ach doczytałam, na Chrome na każdej z łąk jest problem a z tego wynika, że to problem po stronie przeglądarki.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 22 stycznia 2019
  3. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Na chrome ogród nie wchodzi mi na żadnej łące.
    Ale faktycznie może spróbuje zaktualizować przeglądarke. Chociaż w sumie myślałam, ze ona sie sama aktualizuje.
    Niestety nie jestem biegła w tych sprawach.

Narazie temat można zamknąć. Jak Aktualizacja nie pomoże to napisze do PT.

Dzięki. Pozdrawiam.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

7jessy75, spróbuj w takim razie aktualizacji, może akurat rozwiąże to problem. Ja też nigdy się z tym nie spotkałam, a gram głównie na Chrome.

Również pozdrawiam :) i zgodnie z życzeniem zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.