Problem z wejściem do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *lidia*, 1 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *lidia*

*lidia* Czeladnik forum

Chciałam się tylko dowiedzieć czy ktoś miał wczoraj i dzisiaj problem z wejściem na farmeramę bo u mnie kompletnie w żaden sposób nie moża było,wychodziło że nie można połączyć ze stroną...

2. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

*lidia* nic mi na ten temat nie wiadomo, znaczy zgłoszeń żadnych nie było. Myślę, że problem mógł być z Twoim internetem.

Czy teraz też masz jakiś problem?

3. *lidia*

*lidia* Czeladnik forum

Z internetem problemu nie miałam bo inne strony działały bez zarzutu tylko z farmeramą był problem .Teraz niby działa mam nadzieje że jak najdłużej.Zgłoszeń raczej nie było bo na forum też nie można było wejść.

4. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

Też mam taką nadzieję a jak się jednak problem pojawi to wyczyść w przeglądarce pamięć od początku albo skontaktuj się z pomocą techniczną, tu znajdziesz wskazówki: Pomoc Techniczna.
    A skoro teraz działa to temat zamykam.

czechu79 otwórz swój wątek bo ten zebranych jaskółek nie dotyczy, post usuwam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.