Problem z wejściem do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 20 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

Witam mam problem nie mogę wejść do gry udało się dopiero za piątą próbą nie chce wczytać strony nie rozpoznaje adresu pisze;
    Serwer www.farmerama.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania.
    HTTP ERROR 500 odświeżanie nie pomaga z wysyłaniem prezentów sąsiadom też jest problem

2. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

U mnie jest to samo

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeszcze nie wiem co, ale coś rzeczywiście się dzieje. Spróbuję dopytać czy wiadomo coś na temat problemów z logowaniem. Bardzo proszę o cierpliwość.

Wątek przenoszę do odpowiedniego działu.

4. SMOD_Atena

Problem ten został już zgłoszony i trwają prace nad jego rozwiązaniem. Prosimy o cierpliwość, jeśli otrzymamy jakieś nowe informacje w tej sprawie to zostaną zamieszczone na forum.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

-boni-M lubi to.
  5. -boni-M

-boni-M Czeladnik forum

U mnie jest to samo i to od dzisiaj.

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

No nareszcie ktoś napisał o tym "bublu- błędzie " , ciągłe odświeżanie w końcu wpuściło mnie chociaż na forum ..też tak mam

Ta strona nie działa

Serwer www.farmerama.com nie może teraz obsłużyć tego żądania.
    HTTP ERROR
    PS . Zdążyłam przeinstalować afp, aktualizować przeglądarki , poczyścić ciacha i te inne , przeskanować kompa pod wzgl wirusów ..- nie spie od 6 więc co mi tam ...teraz spadam i nic więcej nie robię bo to nie wina naszych kompów..:)
    proszę MOD-a o zgłoszenie większego problemu , tym od napraw bo mi się już nawet do PT nie chce pisać..:)
    pa do potem :) ..aha jak mi przepadnie czasówka z bikini to chyba >:(>:(

7. SMOD_Atena

Tak jak już napisałam w poprzednim poście:

W związku z tym pozostaje cierpliwie czekać, o co bardzo proszę. Przypominam, że dział Pomocy nie jest działem dyskusyjnym.

8. donatka69

donatka69 Mistrz forum

U mnie już działa, zdązyłam wejść i zebrać plony :)

Juicymaster lubi to.
  9. SMOD_Atena

Juicymaster to problem ogólny a skoro został już zgłoszony i dział techniczny pracuje nad jego usunięciem to nie ma potrzeby dublowania zgłoszeń w tym temacie, Twój post usunęłam.

Z tego co widzę u mnie logowanie jest już możliwe. Jeśli ktoś jeszcze ma problem to proszę zastosować standardowe czynności lub sprawdzić na innych przeglądarkach.

Czy ktoś ma jeszcze jakieś pytanie?

10. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Ja się już zalogowałam po wielu próbach i na kilku przeglądarkach, ale pnącze całkowicie puste. Nie ma ani jednej chmurki :cry:

11. SMOD_Atena

12. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ja odnośnie problemu to chyba wszystkie gry bp mają ten sam problem:(

13. SMOD_Atena

Lunari78 czy obecnie masz jakiś problem z grą Farmerama?

14. SMOD_Atena

Dalszych pytań/problemów nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.