Problem z wejściem do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Henzinatha, 27 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

U mnie to samo, gra strasznie muli, nie mogę nakarmić zwierząt, z wejściem na forum też mam duży problem .

2. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

u mnie kręci się kwiatek i kręci i wyrzuca mnie z gry itd

3. alladyn5

alladyn5 Forumowy żółtodziób

dołączam się do problemu, nic nie można zrobić na farmie, widzę tylko kręcące się kwiatki....

4. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

jak zwykle po za braniem kasy nie potrafią utrzymać gry by dobrze działała muli strasznie mało tego za każdym przejściem muszę się na nowo logować może wreszcie wezmą się i naprawią

5. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

U mnie podobnie nic nie pomaga czyszczenie ciasteczek, odświeżanie...jest problem:(

6. Ariia70

Ariia70 Forumowy żółtodziób

u mnie podobnie dodam że nie mogę uzupełnić zbiornika w wodę , nie mogę też korzystać z kombajna

7. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Od rana nie mogę zrobić wszystkich czynności na farmie. Gra rzeczywiście bardzo muli i pokazuje się kwiatoładowarka.Przy zbieraniu z pól nie działają pomocnicy. Proszę o zgłoszenie tego problemu , który trwa już długo i nie widzę żadnych informacji na ten temat:):cry:

8. Wyżej BA_Chris napisał że problem został zgłoszony, czekamy więc na jakieś informacje na ten temat :)

9. litkajestem

litkajestem Moguł forum

zgloszony, zawsze to samo, a nasza kasa za kombajn, a nasz czas gdzie to zglosic

kybek93 lubi to.
  10. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

Mam ten sam problem, czyszczenie i takie tam nic nie pomaga, czy każdy dalej ma zgłaszać do PT? Praktycznie po każdej czynności na farmie trzeba odświeżać stronę, bo się wiesza, kombajn nie działa, zbieranie ręczne nie zapisuje się, no ogólnie padaka jakiej daaaawno nie było u mnie na farmie.

kybek93 lubi to.
  11. xxxl1

xxxl1 Forumowy żółtodziób

u mnie też nie chodzi albo czasami pojdzie ale bardzo wolno - ciasteczka i adobe i wszystko inne ok

12. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Nie bardzo rozumiem gdyż niby problem został zgłoszony a nic nie wiadomo na ten temat i nie ma informacji na OO . A przecież problem dotyczy pewnej liczby graczy o czym świadczą wpisy na forum więc jaki sens pisać pojedynczo poszczególnym graczom do PT?Tym bardziej że trwa to już długo...

Mojabonanza lubi to.
  13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dołączam się do zgłoszenia problemów z grą. Muli, muli, muli.
    Przy przejściu z jednego pola na drugie aby móc cokolwiek wykonać trzeba odświeżać stronę.
    Odsyłanie do PT przy masowych zgłoszeniach chyba nie jest konieczne.
    Chyba, że chodzi o rozliczenie PT z ilości udzielonych odpowiedzi 8)

Mojabonanza, -Wiewiora- oraz kybek93 lubią to.
  14. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

U mnie od wczora
    j to samo , ale nawet nigdzie nie zgłaszam bo wiadomo jaka będzie odpowiedż ciasteczka ple ple ple

kanciasty i kybek93 lubią to.
  15. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

Jest ogłoszenie, że niby to wina dostawców internetu, tylko u mnie inne strony a nawet filmy śmigają aż miło :)xD

Mojabonanza i kanciasty lubią to.
  16. -paulina15-

-paulina15- Czeladnik forum

Rozumiem że jest wykend ale ta odpowiedż to jest kpina nagle dostawcy internetu są winni że gra muli bo cała reszta jest ok

Mojabonanza i kanciasty lubią to.
  17. mysska86

mysska86 Czeladnik forum

Pomoc techniczna a raczej "specjaliści" w niej pracujący sądzą, że gracze są kompletnymi idiotami. Najpierw winna przeglądarka, potem każą wezwać serwis komputerowy a nawet sformatować cały system. Teraz winą za wszystko obarczają dostawców internetu. Wszystko i wszyscy są winni poza nimi. Ni potrafią przyznać się do błędu, albo w ogóle go znaleźć.

Lunari78 i Mojabonanza lubią to.
  18. PiraSolo

PiraSolo Młodszy ekspert

Nie potwierdzam, że mój dostawca internetu ma problemy techniczne, gdyż tylko Farmerama wykazuje problemy. Inne gry i inne operacje wykonywane przeze mnie za pośrednictwem internetu żadnych problemów nie wykazują. Słaby to argument aby nie dać żadnej rekompensaty, szczególnie tym co próbują ukończyć event.

Anhedrea lubi to.
  19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Wszystkie informacje dotyczące problemów z zalogowaniem się do gry, czy też jej spowolnionego działania jakie posiadamy na chwilę obecna znajdziecie >>TU<<

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W związku z tym ogłoszeniem >>>KLIK<<< gra powinna działać sprawnie,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.