Problem z wejściem do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Henzinatha, 27 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Henzinatha

Henzinatha Forumowy żółtodziób

Witam,
    od wczorajszego popołudnia mam problem z odpaleniem gry. Póbowałam wejść na trzech różnych urządzeniach i nigdzie się nie udało. Pojawia się reklama a potem ładowanie gry stoi cały czas na 0%. Wcześniej taka sytuacja nigdy mi się nie zdarzyła. Co może być nie tak?

2. ma-ter

ma-ter Komandor forum

no to jest nas więcej z tym problemem:(
    u mnie wczoraj zadziałało czyszczenie ciasteczek ale dziś już nic nie chce zadziałać:(

3. Proszę wyczyścić ciasteczka cookies, ciasteczka flashowe, pamięć przeglądarki oraz sprawdzić czy macie aktualną wersję wtyczki AFP, Proszę poradnik :
    >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

Nic mi nie wiadomo o jakimś błędzie więc nie wiem dlaczego ten błąd występuje na kilku urządzeniach :(

4. mysska86

mysska86 Czeladnik forum

U mnie to samo
    Od wczoraj.
    Działa tylko na telefonie.
    Wszystkie rady z "podręcznika " są w tym przypadku bezużyteczne.
    Pomoc techniczna milczy :(
    Dramat

5. Jak napisałaś do Pomocy Technicznej to poczekaj spokojnie na odpowiedz, na forum nie przyspieszymy rozwiązania Twojego problemu :)

6. mysska86

mysska86 Czeladnik forum

Pomoc odesłała mnie do poradnika. Zastosowałam się do rady dotyczącej wyczyszczenia ciasteczek i jest jeszcze gorzej. Nie ładują się nawet obrazki gry. Strona startowa to tylko białe tło i carne litery. Gra nie działa po żadną z trzech zainstalowanych na moim komputerze przeglądarek.

7. ma-ter

ma-ter Komandor forum

u mnie po zgłoszeniu na forum:) i zrestartowaniu kompa zadziałało ale strasznie muli.... więc może jednak warto by było, żeby zgłoszenie poszło odgórnie, bo coś się dzieje nie tylko na jednym kompie....

8. Z tego co widzę to 3 osoby zgłaszają jakieś problemy więc nie na razie nie widzę powodu zgłaszania jakiegoś problemu globalnego:)

Na chwilę obecną polecam poradnik który podałam wyżej :)

9. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Dołączam się również do postulatów o zgłoszenie przez szanowne MOD-ki problemu do centrali. Żadne poradnikowe cudowne rady nie skutkują. Od wczoraj gra, muli,wyrzuca i jest problem z logowaniem

10. [Mela]

[Mela] Forumowy żółtodziób

wczytywanie gry, postęp 0%, proszę czekać i tak od kilkunastu minut, poradnik nie pomaga
    to chyba jest jakiś problem który należy zgłosić

11. mysska86

mysska86 Czeladnik forum

odpowiedź pomocy technicznej sprowadza się do wykonywania czynności ,które nic nie dają z informacją, że jeżeli żadna z "rad" nie działa to ( MOD )

Cytat usunęłam ponieważ zabronione jest zamieszczanie prywatnej korespondencji

REGULAMIN

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 lutego 2015
  12. magola44

magola44 Aktywny autor

dołączam się do grupy tych co mają problem z grą na nic czyszczenie ciasteczek i tym podobne rady gra muli aby przejść na inną łąkę trzeba się wylogować i zalogować od nowa koszmar

13. 53klasa

53klasa Komisarz forum

U mnie ten sam problem. Tkwi na 0 procent, albo w ogóle nie chce się załadować i pojawia się startowa strona bez obrazków z rozjechanymi napisami. Od wczoraj. Pojawia sie też jakiś nowy obrazek startowy - grafika inna niż do tej pory. Po wielu próbach logowanie z trudem i muli.

14. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam

U mnie wejść można ale są problemy z przejściem gdziekolwiek. Trzeba odświeżać grę żeby przejść z łąki na łąkę.

15. 53klasa

53klasa Komisarz forum

Jaki właściwie powinien być adres? Bo mnie sie zmienia, choć mam zapamiętaną stronę. Raz jest farmerama.pl raz farmerama.bigpoint.com z różnymi dodatkami. Na wejsciowej nowej grafice mam Zoskę i Kędzierzawego robiącego na drutach, a raz mam starą grafikę ze stodołą. I cały czas rozjechane strony z napisami. Co się dzieje?

16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

53klasa a czy przeinstalowałaś\eś Adobe Flash Playera? Na takie problemy zazwyczaj to pomaga.

17. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

Też tak mam,ładuje się 10 min. nie otwiera mi rynku itd...przerobione wszystkie ciasteczka itd.

18. xbajx

xbajx Forumowy żółtodziób

U mnie to samo, do wczoraj mam problemy z zalogowaniem się, a jak już się uda to wiesza się albo wcale nie ma grafiki. Albo napisy się rozjechane. Coś jest nie tak. Wchodzę z wielu przeglądarek i na różnych komputerach. Cały czas to samo.

19. Lunari78

Lunari78 Książę forum

U mnie to samo zwierzęta nie mają głosu do gry ledwo udało się wejść a strona główna tylko napisy i nie loguje zaznaczam że pamięć przeglądarki mam czystą.

20. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

U mnie ( i nie tylko, z tego, co wiem) też są problemy z logowaniem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.