problem z wąsami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lem8, 27 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lem8

lem8 Forumowy żółtodziób

hoduje wąsy, ale nie widać ich w zadaniu, nie mogę wstawić. Proszę o pomoc

2. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

A czy w stodole są widoczne?
    Tak czy inaczej sprawdź proszę, czy przelogowanie się pomoże :)

3. milynordic1

milynordic1 Forumowy żółtodziób

kurde za grzebienie zbudowałem kukułki a nie wąsy da się to jakos cofnąć?
    poczytałem posty i znalazłem
    do zamkniecia

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2015
  4. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Cztery zagrody dla kukułek były nagrodą za wykonanie drugiego zadania i pewnie to właśnie je widzisz w inwentarzu, bo w Warsztaciku w mieście nie da się jeszcze wybudować zagrody :)
    Spróbuj po wejściu w zagrody wyszukać sobie salon pielęgnacji wąsów (w prawym górnym rogu okienka znajdziesz wyszukiwarkę) :)

5. lem8

lem8 Forumowy żółtodziób

popieram przedmówców, mój błąd wstawił zagrody kukułek a nie salon piękności

spróbuj jeszcze raz zrobić salon piękności w warsztacie, i nie pomyl sie w wstawianiu

Twoje posty połączyłam.Na forum zabronione jest pisanie posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

lem8 czy mam rozumieć,że sprawa z wąsami z salonu pielęgnacji wąsów została wyjaśniona,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Gracz kolejnych pytań nie zadał w związku z tym wieszam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.