Problem z usuwaniem/przestawianiem ozdób

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ryszardzisko, 19 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ryszardzisko

Ryszardzisko Czeladnik forum

Od wczoraj nie da się "chwycić" płotków w ogrodzie ozdobnym na farmie i wyspie. Nie mogę ich przestawić ani skasować, jakby były stałym elementem planszy. Dotyczy to tylko płotów. Przejdzie? ;)

2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

pierwsza rada jaka o3masz to bedzie czyszczenie historii w przegladarce i plików cookies :)
    zazwyczaj to pomaga

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ryszardzisko, na początek spróbuj wylogować się z gry i zalogować ponownie, jeżeli problem nadal występuje spróbuj zalogować się do gry z innej przeglądarki. Gdy i to nie pomoże zastosuj się do tego poradnika: ..::klik::.., jak napisał GRZECZNYCHŁOPIEC, możliwe że trzeba wyczyścić ciasteczka i pliki tymczasowe, sprawdź również jaką masz wersję AFP i czy jest ona aktualna.

Po zastosowaniu się do porad, napisz proszę czy problem nadal występuje :)

GRZECZNYCHŁOPIEC, dziękuję za pomoc :)

4. Ryszardzisko

Na wszelki wypadek zrobiłam powyższe, ale (o czym zapomniałam napisać) mam ten problem na 2 różnych komputerach, więc wina chyba leży po stronie płotów, nie oprogramowania....?

Ostatnie edytowanie: 19 stycznia 2015
  5. GRZECZNYCHŁOPIEC

Napisz może do pomocy technicznej , sprawdza ci co jest nie tak o_O

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ryszardzisko, jeżeli z oprogramowaniem jest wszystko dobrze, a błędy pojawiają się na dwóch komputerach, pozostaje Ci jedynie napisanie do Pomocy Technicznej, ponieważ z pozycji forum nie jestem w stanie pomóc. :)
    Podrzucam poradnik który wyjaśnia jak skontaktować się z PT: ..::klik::.., pamiętaj aby wiadomość miała przynajmniej 140 znaków :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

7. aallan

aallan Forumowy żółtodziób

mam dokładnie ten sam problem od kilku dni - wylogowanie, czyszczenie ciastek nie pomogło,
    płotków nie można usunąć ,ani przestawić - nie podświetlają się
    jest to kłopot, ponieważ teraz ustawiając zagrody po evencie nie mogę ich ruszyć, a na nich nie można nic ustawić

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Problem z usuwaniem płotków został zgłoszony, na chwilę obecną pozostaje czekanie. :)

9. Ryszardzisko

Dziękuję, i cieszy mnie, że nie jestem osamotniona z tym problemem. Poczekamy :)

10. GRZECZNYCHŁOPIEC

Moze budowniczy uporałby sie z tymi płotkami o_O :)

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro problem jest już zgłoszony,to na pewno odpowiednie osoby się tym zajmą,a nam pozostaje czekać :)
    Czy w związku z powyższym masz jeszcze jakieś pytanie ?

12. Ryszardzisko

Nie, dziękuję, można zamknąć :)

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.