Problem z usunięciem zagród

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kalinamala, 27 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry.
    Nie mogę usunąć zagród dla ,,gallowayów,, z leśnej polany. Próbowałam już 10 razy i niby znikają, ale po wyjściu na inną łąkę i powrocie znowu stoją - nie da się też po ich zniknięciu w to miejsce nic innego postawić - nie pomaga odświeżanie , ani restarty komputera , no uparta rogacizna za nic nie daje się zdjąć do paska :cry::cry: I co z tym zrobić ? :p
    I czy to tylko u mnie taki problem, czy może komuś podobnie się zdarzyło ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Miałam kiedyś wystawione galloway'e w menażerii i usunęłam w komplecie z magazynem bez problemu ale to było już dawno a teraz nie mam żadnych zagród na leśnej, więc trudno mi powiedzieć.
    Jeśli jednak u Ciebie jest problem, czyszczenie pamięci przeglądarki czy też inna przeglądarka nie pomaga to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

kalinamala lubi to.
  3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ja pierwszy raz dziś te zagrody wystawiłam i w ilości 5 sztuk bezpośrednio na łąkę - teraz nie dają się usunąć (paszy już od ponad dwu godzin dla nich brak) - ,,ciastka,, zutylizowałam i niestety nie pomogło - po wykasowaniu wracają na łąkę jak bumerangi :eek: chyba tylko PT pozostaje
    - tylko nie wiem jak to będzie, gdy moje dawne konto pocztowe z którego rejestrowałam się do gry już nie istnieje :music: no napisać się da z gry , ale już prowadzić jakąkolwiek korespondencję z PT raczej niemożliwe - no ale trudno, zgłoszenie wyślę i może to wystarczy :p

Dziękuję za odpowiedź :) i można zamknąć .

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli czyszczenie nie pomaga i na innej przeglądarce jest to samo to nie pozostaje nic innego jak kontakt z PT.
    Jeżeli nie masz dostępu skrzynki mailowej powiązanej z kontem w grze to przy wysyłaniu formularza z poziomu gry nie zmieniaj automatycznie wpisanego adresu a w treści oprócz opisania problemu podaj też aktualny adres email, na który również otrzymasz odpowiedź.
    W innym zgłoszeniu możesz też poprosić o zmianę adresu email na aktualny.

A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.