Problem z umieszczeniem itemów na pnączu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiki, 28 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiki

wiki Forumowy żółtodziób

Mam problem z pnączem uzyskanym za "Niespodziankę z antypodów".
    Mogę na nim postawić "Małego pomocnika Mikołaja", ale inne itemy (rozmiar się zgadza, zresztą mogę je wybrać do umieszczenia) generują komunikat "masz za mało towaru".

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Zapewne w pasku mają żółtą strzałeczkę? Jeżeli tak to jest ulepszenie, a takich na pnączu nie postawisz.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

4. wiki

wiki Forumowy żółtodziób

Problemem raczej jest skrypt farmeramy - zdjęty z pola item (nie ulepszenie) znajduje się w pasku, mogę go wybrać ale nie umieścić na pnączu. Przelogowanie sprawia, że item ponownie jest na polu. Za 4 czy 5 razem wreszcie się udało - ale to mało zabawne do podstawowych zajęć na farmie resetować przeglądarkę lub przelogowywać się.
    Tak czy inaczej, w tym dziale temat można zamknąć.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może w przyszłości zastosowanie standardowych czynności pomoże w uniknięciu podobnych problemów. Bardzo proszę zapoznać się z tym tematem : >>>Gdy gra nie działa - poradnik.

A skoro można zamknąć to miłego dnia życzę i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.