Problem z ukończeniem misji

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 30 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Koneser forum

Witam mam problem robię pakiety dla żyrafy niestety ale nie mogę ich użyć bo znikają tzn tak jak bym ich nie robiła w młynie natomiast u hipcia pokazuje w młynie ,że mam ale nie mogę wykorzystać. Dziękuję

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj jola8264.

Zwróć proszę uwagę na ilość posiadanych i wymaganych w zadaniach pakietów. Być może np. u żyrafy wymagane są już 4 pakiety a Ty masz 2 i będziesz mogła wykonać zadanie dopiero jak wyprodukujesz wymaganą ilość. Zapoznaj się proszę z poradnikiem, w którym znajdziesz wszystkie informacje: "Madagaskar - opowieści z zagrody".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jola8264

jola8264 Koneser forum

U żyrafy zrobiłam 5 i ich nie mam w wykazie, ponadto dałam wzmacniacz i nie zwiększyło mi się o żadne pole więcej a miało o 1

4. SMOD_Atena

Z pozycji forum nie mamy możliwości aby sprawdzić co się dzieje. Napisz proszę zgłoszenie do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna. Tam zostanie sprawdzone jaka karma i w jakich ilościach została wyprodukowana.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. jola8264

jola8264 Koneser forum

Dziękuję

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.