problem z targiem i utylizatorem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Widełki3, 18 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Na targu nie wyświetlają się koty (powinno być 15 propozycji kupna a po wejściu w obrazek wyświetla się tylko 1 kot którego sama wrzuciłam).
    W utylizatorze natomiast w roślinach specjalnych mam przerażającą winorośl sztuk 395, chyba nie powinno jej tam być. Ciasteczka wyczyściłam, zmieniłam przeglądarkę i dalej jest to samo.
    Można zrobić coś oprócz pisania do pomocy technicznej, może to jakiś globalny błąd?

Edit:
    Problem z targiem już nie istnieje, utylizator dalej wyświetla przerażającą winorośl

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2017
    BiałyTrabant lubi to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Przerażającej winorośli nie powinno być na Twoim koncie, bo była to roślina eventowa. Poza kontaktem z pomocą techniczną nie widzę innej możliwości.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Jest więcej osób z tym problemem, nie mam w tym momencie czasu na pisanie do pomocy technicznej. Dzięki za odpowiedź.

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zapewniam, że nie zajmuje to wiele czasu.
    W związku z brakiem innych pytań wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.